30.6.17

" Θερμή " υποδοχή Τσίπρα από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς στο υπουργείο Υγείας

Στο υπουργείο Υγείας βρίσκεται από τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που έτυχε θερμής υποδοχής από τους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ.

Με συνθήματα και πανό για... κωλοτούμπες υποδέχθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που πραγματοποιεί επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας.
Εργασιακή εξουθένωση καταγγέλλουν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ που άνοιξαν πανό στο απέναντι από το υπουργείο μπαλκόνι, όπου στεγάζονται τα γραφεία της
Η αστυνομική παρουσία στο σημείο είναι πάρα πολύ ισχυρή, σε σημείο που η είσοδος στο κτήριο της οδού Αριστοτέλους γίνεται μόνο με λίστα προκειμένου να μην μπουν τυχόν... ανεπιθύμητοι, ενώ η αστυνομία έχει μπλοκάρει την είσοδο του κτηρίου των γραφείων της ΠΟΕΔΗΝ και δεν επιτρέπει στους συνδικαλιστές να βγουν, παρά μόνο ένας - ένας και συνοδεία αστυνομικών να πηγαίνουν ως την άκρη του τετραγώνου!
Στο ένα από τα δύο πανό της ΠΟΕΔΗΝ πρωταγωνιστούν υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι κατά καιρούς δηλώσεις τους με τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία να κάνουν λόγο για «κωλοτούμπες». Στο δεύτερο πανό τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ υπενθυμίζουν τις άθλιες συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία και καταγγέλλουν την «εργασιακή εξουθένωση».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου