29.6.17

Πάτρα:Αρνήθηκε να «πηγαίνει» με πελάτες, την ξυλοκόπησαν και την απείλησαν με πιστόλι

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες και μία γυναίκα – Λιμενικός ο ένας εκ των συλληφθέντων

Συνελήφθη, χθες (Τετάρτη) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια 48χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή.
Για την  ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί και τρεις  άνδρες, ηλικίας 41, 44 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοχρησίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 37χρονης, στις 20Ιουνίου η  συλληφθείσα 48χρονη  της είχε προτείνει να εργαστεί σε κατάστημά υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί και να συνευρίσκεται ερωτικά, έναντι χρηματικής αμοιβής με θαμώνες, ενώ όταν η παθούσα αρνήθηκε την πρόταση, οι τέσσερις δράστες την απείλησαν, την εξύβρισαν και της προκάλεσαν σωματικές βλάβες.
Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, προχθές, στις 27 Ιουνίου αργά το βράδυ, οι τέσσερις δράστες επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, πλησίασαν την 37χρονη που κινούνταν πεζή και της προκάλεσαν εκ νέου και από κοινού, σωματικές βλάβες, ενώ ο 41χρονος επιπλέον την απείλησε με ένα πιστόλι.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους συλληφθέντες υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου