23.6.17

Αλέξη, τύφλα να' χει ο Εσκομπάρ

Προκλητική για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση στην υπόθεση Καμμένου, αντί να τον πετάξει με τις κλωτσιές από το υπουργικό γραφείο του και να διατάξει έρευνα για το τι έγινε, συνεχίζει τυφλά να τον στηρίζει. 
Κάτι που είναι εξαιρετικά ύποπτο. Μέσω γραπτής ανακοίνωσης ζητείται από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε να απαντήσουν με ονόματα είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων. «Περιμένουμε να μας πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση του Noor 1 και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν» σημειώνει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού. Παράλληλα καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει: «Μέχρι τότε ας μη νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από «αποκαλυπτικά» πρωτοσέλιδα των συμφερόντων που στηρίζουν και κατ’ εντολήν των οποίων ενεργούν». Ζητούν δηλαδή από τη ΝΔ να κάνει το ρόλο του δικαστή και να αποφανθεί αν ο τάδε ή ο δείνα επιχειρηματίας είναι ένοχος; Δεν είναι δουλειά της Δικαιοσύνης αυτό; Του Καμμένου δουλειά είναι να πιέζει για να ενοχοποιηθούν κάποιοι; Αλλά μήπως να πουν από το Μαξίμου ποια είναι τα συμφέροντα που υπονοούν; Έγινε ή δεν έγινε η επαφή του Καμμένου με τον ισοβίτη; Μίλησαν περισσότερο από δύο ή τρεις φορές; Είναι ή όχι προσπάθεια να κατηγορηθεί ένας επιχειρηματίας και για ποιο λόγο; Το είπαμε και σε άλλο άρθρο. Ακόμη κι αν είναι ο επιχειρηματίας ένοχος για την υπόθεση του ναρκοπλοίου, αυτό είναι δουλειά της Δικαιοσύνης να το βρει κι όχι του Καμμένου. 
Εκτός κι αν από… ιπτάμενος ο υπουργός έγινε και δικαστής τώρα. Το ζήτημα δεν είναι αν ο επιχειρηματίας έχει εμπλοκή. Το ζήτημα είναι ότι ένας κορυφαίος υπουργός, το συνεταιράκι του Τσίπρα, λειτουργεί άκρως εξωθεσμικά και συνομιλεί με ισοβίτες. Μήπως στο Μαξίμου πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να τον… φορτώσουν στο ελικόπτερο και να τον στείλουν; Αλλά τι λέμε: Τρέμουν μη τυχόν και χάσουν την εξουσία. Ο Καμμένος θα γίνει το βαρίδι τους από εδώ και στο εξής. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν μπορεί να πει πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Δηλαδή αν θα πέσει η κυβέρνηση ή αν θα αντέξει. Το σίγουρο είναι ότι μόνο στην Κολομβία του Εσκομπάρ αποκαλύπτονταν τέτοια σκάνδαλα και ο νοών νοείτω... Το ζήσαμε κι αυτό με την πρώτη φορά... αριστερά.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου