30.6.17

ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - Ξεκινά το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Με ομιλία της Φώφης Γεννηματά ανοίγουν σήμερα το απόγευμα οι εργασίες του τριήμερου συνέδριου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στο προγραμματικό και πολιτικό Συνέδριο θα μιλήσουν οι επικεφαλής των κομμάτων και κινήσεων που συμμετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο εκπρόσωπος των Κινήσεων Πολιτών Γιάννης Τούντας και ο προέδρος της ΕΔΕΜ Απόστολος Πόντας.

Η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, και τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και των ξένων αντιπροσωπειών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποδέχθηκε την πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά, όπως έγινε γνωστό από το Ποτάμι, και πρόκειται να απευθύνει το απόγευμα χαιρετισμό.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα συνεχιστούν αύριο το πρωί με την παρουσίαση των εισηγήσεων και τις τοποθετήσεις συνέδρων και προσκεκλημένων.

Το Σάββατο θα μιλήσει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, και την Κυριακή το μεσημέρι θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του Συνεδρίου.

Στην ολομέλεια του Συνεδρίου θα συζητηθούν το Πρόγραμμα Ελλάδα, η Πολιτική Εισήγηση και η εισήγηση για την Οργανωτική Λειτουργία της Συμπαράταξης.

Παράλληλα θα λειτουργήσουν τα «εργαστήρια» πολιτικής με τα εξής θέματα:

Σάββατο 11.00 πμ: Διοικητική Μεταρρύθμιση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση για την Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση
Σάββατο 11.00 πμ: Ομάδα Εργασίας «Νέα Γενιά». Σχέσεις Γενεών: Κρίση Αλληλεγγύης ή Αλληλεγγύη στην Κρίση;
Σάββατο 10.00 πμ: Ανθρώπινα Δικαιώματα στην πράξη
Σάββατο 3.00 μμ: Πολιτισμός και Ανάπτυξη
Σάββατο 5.00 μμ: Ομάδα Εργασίας «Νέας Γενιάς» Restart για την Δημοκρατία και τον Σοσιαλισμό
Σάββατο 5.00 μμ: Πολιτικό Σύστημα και θεσμικές Μεταρρυθμίσεις
Κυριακή 9.30 πμ: Ψηφιακή Ανάπτυξη: διέξοδος για την Ελληνική Οικονομία

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου