8.6.17

Άλλη μία τηλεφωνική εξαπάτηση

Δεν έχουν τέλος οι απάτες μέσω τηλεφώνου, από επιτήδειους που επιχειρούν να αποσπάσουν... σημαντικά χρηματικά ποσά από συγγενικά πρόσωπα ατόμων, που τα εμφανίζουν να έχουν προκαλέσει σοβαρά τροχαία ατυχήματα.
Στο στόχαστρο των απατεώνων βρέθηκε και η οικογένεια της Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Διονυσίας Μαράτου.
Το βράδυ της Τετάρτης, ο σύζυγος της δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστη, που παρουσιάστηκε ως σύζυγος του και κλαίγοντας τον ενημέρωνε πως είχε τραυματίσει μια γυναίκα. Μάλιστα δεν δίστασε να του "δώσει" στο τηλέφωνο να μιλήσει με Αστυνομικό μαΐμου, προκειμένου να τον πληροφορήσει για τις περαιτέρω ενέργεις στις οποίες θα έπρεπε να προβεί, για να αποφύγει τα "μπλεξίματα" με τις αρχές.
Ο άνδρας της κα. Μαράτου, υποψιασμένος για τις τηλεφωνικές απάτες, απάντησε καταλλήλως στο "όργανο της τάξεως" και έκλεισε το τηλέφωνο.
Η στενή συνεργάτης του Περιφερειαρχή Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, με αφορμή το περιστατικό και προς ενημέρωση του κοινού, ανήρτησε σχετικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: "ΠΡΟΣΟΧΗ σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που αναφέρονται σε ατυχήματα συγγενικών προσώπων. Το προηγούμενο βράδυ, επικοινώνησαν με το σύζυγό μου. Ήταν μία γυναίκα που έκλαιγε, κάνοντας ότι είμαι εγώ και λέγοντάς του ότι τράκαρα και χτύπησα μία γυναίκα.
 Του έδωσε μάλιστα να μιλήσει με έναν άνδρα, "αστυνομικό" έλεγε.
Ο σύζυγός μου του μίλησε άσχημα και αυτός το έκλεισε. Όμως θέλει ψυχραιμία και προσοχή!!!!"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου