22.6.17

ΦΩΤΟ - Πήγε στη δουλειά με βερμούδα και τον έστειλαν σπίτι του – Επέστρεψε με... φόρεμα !


Πήγε στη δουλειά με βερμούδα και τον έστειλαν σπίτι του – Επέστρεψε με φόρεμα (pics)
Ακόμη και εν μέσω του καύσωνα που έχει πλήξει τη Μ. Βρετανία, κάποιες εταιρείες επιμένουν στην τήρηση του ενδυματολογικού κώδικα – Τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί ο υπάλληλος που θα δώσει… μάχη και θα κερδίσει
Αυτό κατάφερε ένας 20χρονος, που εργάζεται σε τηλεφωνικό κέντρο. Ο Τζόι Μπαρτζ εμφανίστηκε στη δουλειά του φορώντας βερμούδα, αλλά ο εργοδότης του τον έστειλε στο σπίτι του, κρίνοντας ότι η εμφάνισή του δεν ήταν κατάλληλη για τον χώρο εργασίας.
«Αν οι γυναίκες μπορούν να βάλουν φορέματα και φούστες στον εργασιακό χώρο, γιατί δεν μπορώ εγώ να βάλω βερμούδα;», ήταν η απορία του στο Twitter, όπου δημοσίευσε και τη φωτογραφία του με τα ρούχα που προκάλεσαν την αντίδραση του εργοδότη του.

Δεν το έβαλε όμως κάτω. Την επόμενη ημέρα, έφτασε στο γραφείο φορώντας φόρεμα! Αν και πίστευε ότι θα τον στείλουν ξανά στο σπίτι του, σοκαρίστηκε όταν έλαβε μήνυμα από προϊστάμενο που ενημέρωνε τους εργαζομένους ότι μπορούν να φορούν παντελόνι 3/4, μαύρο, μπλε ή μπεζ.
Ο 20χρονος χαρακτήρισε την υποχώρηση αυτή ως «μερική νίκη», αλλά επέλεξε να συνεχίσει να φορά το φουστάνι για το υπόλοιπο της ημέρας. «Μου είπαν ότι ήταν υπερβολικά πολύχρωμο και με ρώτησαν αν θέλω να πάω στο σπίτι να αλλάξω. Αλλά τους είπα ότι ήθελα να μείνω», δήλωσε στην Daily Mail.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου