24.6.17

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ

Μέσω της Eurowings με μια εβδομαδιαία πτήση θα συνδέεται απ' ευθείας η πόλη της Καλαμάτας και με τη Βιέννη 

Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το οποίο έχει καταστεί διεθνές με τις πολλές πτήσεις από τις πλέον σημαντικές αεροπορικής εταιρείες (βάση της Aegean για πτήσεις στο εξωτερικό, εκτελεί δρομολόγια η British και αρκετές ακόμα ξένες εταιρείες), έχει συνεχώς ανοδική πορεία, ενώ η επιβατική κίνηση του 2016 με περίπου 113.000 αφίξεις, έφθασε τα επίπεδα του 2014, ύστερα από μια μικρή κάμψη το 2015.
Πλέον, η Καλαμάτα θα συνδέεται μέσω της Eurowings και με την Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας, με μια πτήση της εβδομάδα με αεροσκάφος Α320 της airberlin.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη από τον Μάιο η Eurowings Europe εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα προς τη Σαντορίνη.
Εξάλλου, η αεροπορική εταιρεία από τις αρχές Ιουλίου θα έχει 2 πτήσεις την εβδομάδα από την Πάλμα Μαγιόρκα προς το Γκρατς, ενώ για τη χειμερινή περίοδο 2017/18, η Eurowings σχεδιάζει ένα ακόμα δρομολόγιο από την Πάλμα Μαγιόρκα. Από τις 07/02/2018 και κάθε Τετάρτη, η εταιρεία θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πάλμα Μαγιόρκα – Ανόβερο, έχοντας προγραμματίσει δρομολόγια προς Φουνσάλ (Μαδέρα) από 11/11/2017 και τη Γκρενόμπλ από 02/12/2017.
Παράλληλα, θα προστεθούν πτήσεις προς το Ίνσμπρουκ, τη Νίκαια και την Τύνιδα, ενώ  εμπλουτίζει το πρόγραμμα δρομολογίων της και από τη βάση της στο Σάλτσμπουργκ προς Μπέρμιγχαμ, Μάντσεστερ, Βρέμη και Λονδίνο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου