4.6.17

Κως: Αποπειράθηκε να την βιάσει και του δάγκωσε .....

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει στις 12 Ιουνίου, 29χρονος Σλοβάκος,  ο οποίος το καλοκαίρι του 2013 θέλησε να κάνει έρωτα με μία συμπατριώτισσα του, συμβιβάστηκε με έναν … πεοθηλασμό και τελικά κατέληξε κρατούμενος και τραυματισμένος μετά από δάγκωμα στο μόριο του!

Αυτό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 25ης Ιουνίου 2013 στο νησί της Κω όπου πήγε για διακοπές ο 29χρονος αλλοδαπός και τελικά κατέληξε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος του νησιού μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού και ασελγών πράξεων που έκανε σε βάρος του 23χρονη συμπατριώτισσα του!
Μάλιστα,  για την υπόθεση αυτή θα λογοδοτήσει και στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στις 12 Ιουνίου 2016.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, περίπου στις 10.15 βράδυ ο 29χρονος προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει με το μοτοποδήλατο του στο ξενοδοχείο που εργαζόταν την 23χρονη από τη Σλοβακία, όμως αντί αυτού βρέθηκαν σε ερημική τοποθεσία στο Τιγκάκι, όπου και εκεί θέλησε να κάνει έρωτα μαζί της. Όταν η 23χρονη αρνήθηκε, την ανάγκασε να του κάνει πεοθηλασμό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, δαγκώνοντας το μόριο του!
Η νεαρή αλλοδαπή στις 2 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας (λίγες ώρες δηλαδή αργότερα) κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κω αστυνομικοί του οποίου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 29χρονο, ο οποίος θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για τις κατηγορίες του βιασμού και απλής σωματικής βλάβης σε βάρος της 23χρονης συμπατριώτισσας του.
Ακόμη μία υπόθεση κακοποίησης
Πιο συγκεκριμένα, στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει  54χρονος Πακιστανός, που κατηγορείται για βιασμό αλλά και αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη του.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, ενώ άρχισε να διερευνάται από τις διωκτικές αρχές μετά από καταγγελία που έγινε από τους συγγενείς της ανήλικης κοπέλας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα φέρονται να εκτυλίχθηκαν τον Απρίλιο του 2014 οπότε και ο 54χρονος αλλοδαπός προσέγγισε το 10χρονο τότε κορίτσι και με τη πρόφαση ότι θα του έδινε μπισκότα, την έπεισε να πάει σπίτι του, όπου την μετέφερε στο υπνοδωμάτιο του και την βίασε.
Μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του ο 54χρονος Πακιστανός προσήχθη και απολογήθηκε και στη συνέχεια με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης οποιασδήποτε επικοινωνίας με την ανήλικη και τους οικείους της.
Η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στις 12 Ιουνίου 2017.


rodiaki

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου