23.6.17

ΦΩΤΟ - ΤΡΑΓΙΚΟ: Ανατινάχθηκε το σέικερ και την σκότωσε ακαριαία

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία ο θάνατος μιας fitness blogger, η οποία πέθανε όταν ανατινάχτηκε το σέικέρ της και τη χτύπησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να πάθει καρδιακή προσβολή.

Η οικογένεια της 33χρονης Ρεμπέκα Μπέργκερ ανακοίνωση το θάνατό της στα social media της κόρης τους όπου είχε πάνω από 200.000 φαν που παρακολουθούσαν καθημερινά τις αναρτήσεις της που είχαν να κάνουν με την υγιεινή διατροφή και γενικότερα τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Η οικογένεια της Ρεμπέκα ανέφερε ότι η κόρη τους πέθανε από οικιακό ατύχημα, μέσα στο σπίτι της στην Γαλλία.
Πόσταραν, μάλιστα, και φωτογραφία του σέικερ που την «σκότωσε», εξηγώντας το πώς ακριβώς εξερράγη και τα κομμάτια του χτύπησαν το θώρακά της.
Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το χτύπημα στο θώρακα προκάλεσε καρδιακή προσβολή στην άτυχη blogger και έτσι έχασε τη ζωή της. Προειδοποιώντας για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται σε πράγματα που δεν φαντάζεσαι, η οικογένεια της Ρεμπέκα έγραψε: «Αυτό είναι ένα σέικερ σαν και αυτό που εξερράγη και χτύπησε την Ρεμπέκα στο θώρακα, προκαλώντας το

Το «Women's Best», το ιντερνετικό μαγαζί με είδη υγιεινής διατροφής που προωθούσε η Ρεμπέκα έκανε επίσης μια ανάρτηση στο Instagram για το θάνατό της.
«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη θλιβερή είδηση ότι χάσαμε μια όμορφη ψυχή. Η Γαλλίδα αθλήτρια Ρεμπέκα Μπέργκερ έφυγε από τη ζωή. Η Ρεμπέκα δεν ήταν μόνο μια σπουδαία φιγούρα του fitness τρόπου ζωής αλλά και ένας γενναιόδωρος και καλός άνθρωπος. Παρακαλούμε να προσευχηθείτε για την ψυχή της, για να αναπαυθεί εν ειρήνη, αλλά και για την οικογένειά της, να είναι δυνατή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θα είμαστε πάντα υπερήφανοι για την Ρεμπέκα».
Γαλλικές ομάδες καταναλωτών έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για τέτοιου είδους ατυχήματα και δυστυχήματα εδώ και χρόνια.
θάνατό της. Το σέικερ ήταν σφραγισμένο. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν στο σπίτι σας. Δεκάδες χιλιάδες τέτοια ελαττωματικά σκεύη κυκλοφορούν εκεί έξω». Ωστόσο, δεν ανέφεραν τη μάρκα του σέικερ που εξερράγη στα χέρια της κόρης τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου