5.6.17

Παντρεύτηκε στη Ρόδο και θα πληρώσει πρόστιμο!

Mr Dixon was given permission to take his two younger children to his Greek wedding, but his eldest, Katie, 12, was refused permission to attend her own father's wedding during term-time, by Cox Green Secondary School, MaidenheadΠου να το φανταζόταν ο Ντιν Ντίξον όταν κανόνιζε τον γάμο του στην Ρόδο, με την αγαπημένη του Άσλεϊ, τι περιπέτεια τον περίμενε, προκειμένου να έχει μαζί τα παιδιά του.
Ο 31χρονος από τον πρώτο του γάμο, είχε τρία παιδιά και όπως είναι λογικό τα ήθελε μαζί του στην ιερή αυτή στιγμή, καθώς ένα από αυτά, ο μικρότερος της... παρέας, ήταν και κουμπάρος.

Λόγω της περιόδου, όλα έπρεπε να πάρουν άδεια από το σχολείο για να απουσιάσουν. Η 10χρονη Κέιρα και ο 7χρονος Φρέντι τα κατάφεραν, όμως για την 12χρονη Κάτι η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική. Έτσι, δεν είχε άλλη επιλογή από το να την πάρει μαζί του χωρίς άδεια. Κάτι όμως που είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 60 λιρών και τον Ιούλιο να χρειαστεί να περάσει από δικαστήριο.

«Το παιδί πραγματικά δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο πρέπει να δικαστώ. Τι έπρεπε να κάνω δηλαδή... Να πάρω τα δύο μου παιδιά και να αφήσω το τρίτο πίσω. Όλο αυτό είναι πεταμένα λεφτά των φορολογούμενων», είπε χαρακτηριστικά στην Sun.




gazzetta.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου