22.6.17

Το καλοκαίρι στην Καλαμάτα, ξεκίνησε ΔΥΝΑΤΑ...!!!"

Μια μουσική βραδιά αναψυχής, χαλάρωσης, δροσιάς στην έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στην πανέμορφη παραλία της Καλαμάτας

Η 2η Γαλάζια Νύχτα είναι γεγονός...!!!

Μουσική, χορός, τραγούδι, κεράσματα, κέφι και χαμόγελα θα συναντήσουν όσοι επισκεφτούν την πόλη της Καλαμάτας, την Παρασκευή από τις 9 μμ έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επίκεντρο της διασκέδασης θα είναι ο χώρος που εκτείνεται σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού Ναυαρίνου, από την Κεντρική Προκυμαία έως το ξενοδοχείο Φιλοξένια, στον οποίο 14 ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης, με περισσότερους από 30 ραδιοφωνικούς παραγωγούς και Dj και 10 σχολές χορού με αρίθμητους χορευτές, θα χαρίσουν στους επισκέπτες μια ξεχωριστή βραδιά, με μουσική και happenings για κάθε γούστο.

Ο Δήμος Καλαμάτας σε 4 κεντρικά σημεία της ακτογραμμής έχει προετοιμάσει αντίστοιχες εκδηλώσεις, ενώ όλα σχεδόν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής έχουν οργανώσει με το δικό τους τρόπο παράλληλες δραστηριότητες.

  • 1ο ΣΗΜΕΙΟ: Κεντρική προκυμαία. (Εκατέρωθεν μνημείου Ναύτη)
21.00 Πρόβα για Ρεκόρ Guinness στο Καλαματιανό
22.00 Τραγούδια από Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
22.30 Latin χοροί από χορευτικούς συλλόγους

  • 2ο ΣΗΜΕΙΟ: Έναντι Πλ. Ανάστασης
21.00 Μουσική και φώτα με Dj και χοροί από συλλόγους 

  • 3ο ΣΗΜΕΙΟ: Έναντι Δημ. Πάρκινγκ Ναυαρίνου
21.00 Μουσική και φώτα με Dj και χοροί από συλλόγους 3

  • 4ο ΣΗΜΕΙΟ: Πλησίον Φιλοξένια (Μεταξύ Φαραί και Νεροτσουλήθρες)
21.00 Μουσική και φώτα με Dj και χοροί από συλλόγους 


Η Μεσσηνιακής καταγωγής Μαλού Κυριακοπούλου θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις, οι οποίες θα πλαισιωθούν από τοπικά μουσικά σχήματα, ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιούνται κληρώσεις δώρων από τους συμμετέχοντες ραδιοφωνικούς σταθμούς και θα προσφέρονται δροσιστικά κεράσματα και γαστρονομικές απολαύσεις.

Επιπλέον για την ασφάλεια των πολιτών, εκτός της Αστυνομίας, του Λιμενικού, του ΕΚΑΒ και της Δημ. Αστυνομίας, θα βρίσκεται εκεί ομάδα ναυαγοσωστών του Δήμου Καλαμάτας, ενώ θα υπάρξει κάλυψη εκ μέρους των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και της ομάδας ΓΑΙΑ όπου χρειασθεί, σε θέματα Πρώτων Βοηθειών (26 άτομα σε πεζοπόρα τμήματα και 4 ναυαγοσώστες).

Ο Δήμος θα προσφέρει δωρεάν σε όλους παγωμένο νερό τοπικής παραγωγής, χορηγία της επιχείρησης ΑΝΔΑΝΙΑ. Επίσης, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας θα ενισχύσει τον αριθμό κάδων απορριμμάτων στην περιοχή, ενώ νωρίς το πρωί τα συνεργεία της θα καθαρίσουν την ακτή.

Στόχος του Δήμου είναι η προβολή της Καλαμάτας, η διασκέδαση και η φυγή από την καθημερινότητα για τους πολίτες και τους επισκέπτες, καθώς και η τόνωση της επαγγελματικής δραστηριότητας στην Παραλία της Καλαμάτας, δηλώνοντας ότι "Το καλοκαίρι στην Καλαμάτα... ξεκίνησε ΔΥΝΑΤΑ...!!!"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου