10.6.17

Ουκρανή πολιτικός "κολάζει" με τις γυμνές της φωτογραφίες

Η Ουκρανή πολιτικός που κολάζει. 

Η Olga Lyulchak είναι ένα ακόμη (ή τουλαχιστον έτσι λέει) θύμα των χάκερς που έκλεψαν γυμνές της φωτογραφίες από λογαριασμούς icloud και τις δημοσιοποίησαν. 

Αλλά εν αντιθέσει με τα άλλα θύματα, εκείνη μάλλον το διασκεδάζει που όλος ο κόσμος την είδε όπως τη γέννησε η μαμά της. Και δίστασε μάλιστα να συγκρίνει τις γυμνές της φωτογραφίες με γνωστά έργα μεγάλων ζωγράφων. Αυτό θα πει να είσαι ταπεινός...
Αλλά η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους. Και η υποψήφια βουλευτής Olga Lyulchak, μέλος του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία για Μεταρρύθμιση, είναι πολλά αλλά όχι μέτρια!

«Ο κόσμος τιμά τα αριστουργήματα μεγάλων ζωγράφων όπως ο Βαν Γκογκ, ο Τιτσιάνο και άλλοι. Δημιούργησαν γυμνά αριστουργήματα τα οποία θαυμάστηκαν. Στις μέρες μας, η γυναίκα που εμφανίζεται γυμνή θεωρείται χυδαία. Δεν το καταλαβαίνω. Θεωρών πως είναι καθαρή τέχνη», δήλωσε η 30χρονη Ουκρανή πολιτικός.

Η Lyulchak είναι υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του πυγμάχου Βιτάλι Κλίτσκο. Οι κοινοβουλευτικές εκλογές στην Ουκρανία θα γίνουν στις 26 Οκτωβρίου, ενώ πρόσφατα έχασε τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο του Κιέβου, μετά τις εκλογές του Μαΐου.


Πηγή: Daily Mail

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου