29.6.17

ΤΡΙΦΥΛΙΑ - ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ οι εγκληματίες την ώρα που η Πολιτεία καταργεί Αστυνομικά τμήματα σε Φιλιατρά, Κοπανάκι και τμήμα Τροχαίας στην Κυπαρισσία.
Εφιαλτικές στιγμές βίωσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων το βράδυ της Τρίτης, στην εξοχική του κατοικία, στην περιοχή της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών, όταν ξαφνικά τους «επισκέφθηκαν» γύρω στις 10 το βράδυ, δύο άτομα φορώντας κουκούλες.
Οι απρόσκλητοι «επισκέπτες», σύμφωνα με πληροφορίες από τους ιδιοκτήτης της κατοικίας, φαίνεται ότι μπήκαν σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο της οικίας και απαίτησαν από τους ηλικιωμένους χρήματα και κοσμήματα.
Αφού τους καθησύχασαν ότι δεν θα τους πειράξουν, κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα αξίας περίπου 200 ευρώ και ένα ρολόι, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη αν είχαν και άλλο ή άλλους συνεργούς έξω από το σπίτι για να φυλάνε τσίλιες σύμφωνα με την τακτική που ακολουθούν. Και όλα αυτά την στιγμή που δεν υπάρχει πλέον Αστυνομικό Τμήμα στα Φιλιατρά, αφού η φύλαξη και η ασφάλεια των πολιτών, σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ., είναι πιο αποτελεσματική.
Γ.ΜΠΟΖΙΚΑΣ


Καραμανλής – Μπουφόν για ποδόσφαιρο ενώ η Ελλάδα αρμενίζει..

 Συνάντηση Καραμανλή – Μπουφόν στην Costa Navarino...
Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της «μεγάλης κυρίας», που απέκτησε το παρατσούκλι «Σούπερμαν» την περίοδο που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Πάρμα, κάνει τις διακοπές του στην Πύλο και εκεί γνώρισε τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος βρέθηκε στην «Costa Navarino» προσκεκλημένος του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για το ποδόσφαιρο, αφού είναι γνωστό πως μία από τις μεγάλες αγάπες του Καραμανλή είναι η στρογγυλή θεά. Αυτός όμως που ξετρελάθηκε με τον Ιταλό γκολκίπερ (όπως πληροφορήθηκε η στήλη) ήταν ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, ο Αλέξανδρος, αφού ο Μπουφόν είναι ένα από τα ποδοσφαιρικά του ινδάλματα.
Οι τρεις τους συζήτησαν και για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο η Γουβέντους αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ρονάλντο και των άλλων μεγάλων αστεριών, με τον Καραμανλή τζούνιορ να θέλει να μάθει τι έφταιξε και δεν κατόρθωσε να σηκώσει το τρόπαιο η ιταλική ομάδα.
espressonews
                     


ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕ.ΣΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ
Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που διαφαίνονται όσον αφορά στις έρευνες και στην εξόρυξη των πλούσιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας. Εταιρείες κολοσσοί παγκοσμίως, του χώρου, δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για το Ιόνιο όσο και το Αιγαίο, με το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου να υπερψηφίζει προχθές το βράδυ, τη στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων. «Με θετική γνωμοδότηση υπερψηφίστηκε η στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Ιόνιο Πέλαγος.

 

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου