21.6.17

ΤΡΙΦΥΛΙΑ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ του Κυπαρισσιακού κόλπου στο τομέα του τουρισμού εξετάζουν τουριστικοί πράκτορες μεγάλων γραφείων που επισκέπτονται την περιοχή, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ μας φαίνεται ότι ένα μέρος επισκεπτών από Ρωσία και ανατολικές χώρες δείχνει ενδιαφέρον για το τόπο μας.
 
Ο εκπρόσωπος της τουριστικής μονάδας Δημήτρης Τζαναβάρης από το Natura clun υποδεχόμενος τουριστικούς εκπροσώπους τόνισε ότι υπάρχει μια συνεργασία 4 ετών με το Μουζενίδης Γκρούπ, καθώς υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για την προοπτική ανάπτυξης στην περιοχή μας.
Η εκπρόσωπος του ομίλου Γιάννα  μιλώντας στα αγγλικά τόνισε ότι είναι μια χαρισματική περιοχή καθώς ήρθε για πρώτη φορά καθώς προσφέρει ένα πολύπλευρο τουριστικό προορισμό με πολλές διεξόδους για τους επισκέπτες, ενώ πρόσθεσε ότι οι δυνατότητες για το 2017 είναι αρκετές ενώ επισήμανε ότι η περιοχή διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα που δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα σε χώρους κοινού ενδιαφέροντος ενώ ο Κυπαρισσιακός κόλπος διαθέτει φυσική ομορφιά για τους Ρώσους που ζουν σε μεγάλες πόλεις που θέλουν να αποδράσουν στο τόπο μας.
Ο Δημήτρης Τζαανβάρης σε ερώτησή μας για το τουρισμό δήλωσε ότι δεν πρέπει να κρατάμε μεγάλο καλάθι για το 2017, ωστόσο έχουν γίνει όλες οι ενέργειες με συμμετοχή σε μεγάλες Ευρωπαικές εκθέσεις, με εκδηλώσεις στη περιοχή ενώ υπάρχουν συνεργασίες για το μέλλον ώστε απώτερος στόχος είναι να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος...ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
 
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ εκφράζουν πολίτες της Κυπαρισσίας για τις τελευταίες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη σχετικά με το θέμα που αφορά το Λιμάνι της πόλης, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς.
Ο Περιφερειάρχης παρακολουθούσε σύμφωνα με πληροφορίες την πορεία της ολοκλήρωσης των μελετών που αφορούν την αποκατάσταση του προσήνεμου μόλου που αποκολλήθηκε από τις θαλασσοταραχές των τελευταίων 2 ετών.
Μάλιστα οι αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας προχώρησαν σε αγώνα δρόμου με εντολή του ώστε να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες δεδομένου όπως είχαμε αποκαλύψει δεν ήταν δυνατή η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ επειδή τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν δεν αξιοποιήθηκαν τότε με ευθύνη των διορισμένων εκπροσώπων της περιφέρειας. 
10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ
Οι ευθύνες για το λιμάνι έχουν ονοματεπώνυμο είχαν δηλώσει οι αλιείς ενώ προς τιμήν του μετά από πιέσεις ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας έφερε την υπόθεση του λιμανιού στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Το ρεπορτάζ μας πάντως επιβεβαιώθηκε δια στόματος του περιφερειάρχη και για μια έκπληξη που είχαμε γράψει στην στήλη μας Τριφυλιακά και αιχμηρά. Την εκβάθυνση της λιμενολεκάνης για την ασφαλή πρόσδεση πλοίων και σκαφών με απώτερο στόχο της περιφέρειας να μην χαθεί ούτε ένα Ευρώ για το λιμάνι της πόλης. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ FREEGR RADIO

 

ΜΕ ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια, τεχνολογία συνεχίζεται με ποιότητα ψηφιακού ήχου η ιστορική ραδιοφωνική εκπομπή της Ελεύθερης ραδιοφωνίας ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ που επιμελείται η ομάδα συνεργατών του δημοσιογράφου Ιωάννη Μποζίκα μέσα από 24ωρο ψηφιακό ραδιόφωνο Freepower του freegr.gr που εκπέμπει από μισθωμένους σέρβερ σε όλο το κόσμο μέσα από διεθνείς και τοπικές ιστοσελίδες, ενώ έχει περιληφθεί στο κατάλογο των ραδιοσταθμών της χώρας στο live24,gr, greekradios.gr.
Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε κατ απαίτηση (on demand) στην νέα σελίδα μας εδώ https://www.dropbox.com/s/rj7sub2zzgeuh6d/DROMOLOGIO%20RADIO.mp3?dl=0
Το ραδιόφωνο μεταδίδει την εκπομπή 9-11 το πρωί, ενώ το απόγευμα Έλληνες dj παίζουν μεγάλες επιτυχίες όπως ο Κώστας Μητζιθρόπουλος, Τεό Τζίμας, Σπύρος Β., Αντώνης Τζίλιος. Το ραδιόφωνο ακούγεται live και στην διεύθυνση 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου