9.6.17

Η πρόκριση περνάει από τη Βοσνία

Το σπουδαιότερο -ίσως- παιχνίδι της, με τον Σκίμπε στον πάγκο θα δώσει η Εθνική στη Βοσνία. 
Στα προκριματικά του μουντιάλ όλο το ενδιαφέρον της ημέρας.

Παρασκευή 9 Ιουνίου και η Εθνική Ελλάδος παίζει το σπουδαιότερο ματς της προκριματικής φάσης. Της μετά Σάντος εποχής και επί θητείας του Μίκαελ Σκίμπε.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάει στη Βοσνία για να παίξει ένα "Do or Die" ματς που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου!
Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!
Προκριματικά Μουντιάλ λοιπόν. Ας αρχίσουμε από το "ειδικό" της εθνικής μας και θα πάμε και στο "γενικό" της ημέρας. Η Ελλάδα πάει στη Βοσνία για να παίξει το σημαντικότερο ματς της σε αυτή την προκριματική φάση. Η ατμόσφαιρα αναμένεται "εχθρική". Λίγο οι θρησκευτικές διαφορές, λίγο τα όσα έγιναν στο Φάληρο, λίγο οι βαθμολογικές διαφορές.
Ο Σκίμπε και οι παίκτες γνωρίζουν τι θα συμβεί σε κάθε αποτέλεσμα:
Σε πέριπτωση ήττας, τότε η Βοσνία γίνεται το μεγάλο φαβορί για την δεύτερη θέση, η εθνική μας γίνεται αυτομάτως αουτσάιντερ για την πρόκριση και όλα εξαρτώνται από τις "ορέξεις" του Βελγίου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, αποχαιρετάμε την απευθείας πρόκριση, αλλά παραμένουμε το φαβορί για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα play-off, εξαρτώμενοι μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα. Σε περίπτωση νίκης, όμως, "κλειδώνουμε" την δεύτερη θέση και θα πάμε να παίξουμε ένα ματς με το Βέλγιο στο "Καραϊσκάκης" για την πρωτιά!
Όλα αυτά τα σενάρια με τη βασική υπόθεση πως δε θα χαθούν βαθμοί με Κύπρο, Εσθονία, Γιβραλτάρ από κανέναν.
Στ' άλλα ματς, έχουμε περισσότερο μάχες μεταξύ "Δαυίδ" και "Γολιάθ". Οκτώ ματς εκτός της εθνικής. Το μοναδικό παιχνίδι που είναι εξίσου ενδιαφέρον με το δικό μας, είναι αυτό μεταξύ Σουηδίας και Γαλλίας.
Οι Σουηδοί είναι 3 βαθμούς πίσω τους Γάλλους και σε περίπτωση νίκης παιρνούν πρώτοι, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων. Η Σουηδία στη μετά-Ζλάταν εποχή, δείχνει πως παραμένει ανταγωνιστική και μπορεί να προκαλέσει την πρώτη έκπληξη της προκριματικής φάσης. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου