4.6.17

Καλλιάνος κατά μετεωρολόγων για τον καιρό του τριημέρου

Με μία οργισμένη ανάρτηση, ο μετεωρολόγος , Γιάννης Καλλιάνος, τα βάζει με συναδέλφους του μετεωρολόγους, οι οποίοι προέβλεπαν ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είχε καλοκαιρινό καιρό.

Ο ίδιος, με ανάρτηση που είχε κάνει την 1η Ιουνίου, προειδοποιούσε για καταιγίδες και χαλαζόπτωση το τριήμερο, ενώ, όπως λέει, πολλοί συνάδελφοί του μιλούσαν για ηλιόλουστο καιρό. Με αφορμή την καταιγίδα στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρεται ειρωνικά σε «γίγαντες της Μετεωρολογίας»…

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Ορισμένοι γίγαντες της Μετεωρολογίας "έβλεπαν" ένα ηλιόλουστο και καλοκαιρινό τριήμερο, ενώ για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι δημόσιοι φορείς έβγαλαν ανακοινώσεις για ισχυρά καιρικά φαινόμενα πάρα πολύ αργά, σχεδόν λίγο πριν την έναρξη των φαινομένων.

Πολλές φορές σκέφτομαι, ότι στη χώρα αυτή, όσο πιο ακατάλληλος είσαι για να υπηρετήσεις έναν τομέα ...τόσο πιο πιθανό είναι να πας μπροστά, τόσο πιο σίγουρο είναι ότι οι πόρτες θα ανοίξουν διάπλατες για σένα ώστε να διακριθείς!

Αν δεν σπάσει αυτό το "απόστημα" και αν όλοι μαζί δεν βοηθήσουμε-προσπαθήσουμε ώστε να λάβει τέλος αυτό το κακόγουστο αστείο, που σε πολλές περιπτώσεις στερεί το δικαίωμα σε νέους, διαβασμένους και ορεξάτους επιστήμονες να προσφέρουν ουσιαστικό έργο στον τομέα τους γενικότερα ...τόσο πιο ταπεινωμένη θα είναι αυτή η χώρα.

Ορισμένοι προσπαθούν να μας περάσουν ότι η μετριότητα θα προχωρά! Όχι φίλοι μου!! Πιστεύω ότι συμφωνείτε μαζί μου στο 100% ότι θα πρέπει να διακρίνεται αυτός/αυτή που αποδεικνύει εμπράκτως ότι μπορεί. Και μιλάω γενικά, όχι μόνο για τα καιρικά.

Σημερινή φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας! Εκδηλώθηκε ισχυρότατη καταιγίδα και χαλαζόπτωση μετά το μεσημέρι που παρέλυσε τα πάντα. Το μεγαλύτερο μέρος των Δυτικών, Κεντρικών και Βορείων περιοχών του νομού "χτυπήθηκαν" από φαινόμενα ιδιαίτερης δυναμικής, ενώ στα νότια προάστια οι βροχές δεν δημιούργησαν προβλήματα.

Καλοκαιρινό τριήμερο έλεγαν κάποιοι...».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου