22.6.17

Θεσσαλονίκη: Την απήγαγε και την αποπλάνησε "μαϊμού" καλόγερος

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε μία 48χρονη από τη Θεσσαλονίκη στις Αρχές, οι οποίες αναζητούν πλέον έναν άνδρα ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 41 ετών, για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, της αντιποίησης αρχής, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πλαστογραφίας.
Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο εν λόγω ντυμένος ως μοναχός την προσέγγισε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να μεταβούν στο αυτοκίνητό του, με το δέλεαρ να της δωρίσει θρησκευτικά είδη. Με την είσοδό της γυναίκας στο όχημα και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφτούν μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, έβαλε μπρος το όχημα, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της γυναίκας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 41χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 48χρονης, η οποία φαίνεται πως κατάφερε να δραπετεύσει από το όχημα στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου και προέβη στην καταγγελία του συμβάντος.
Ο κατηγορούμενος όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, εντοπίστηκε την Τρίτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκε το παραπάνω όχημα, καθώς επίσης και τα ρούχα κληρικού, όπως και μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου