7.6.17

bridge - Περιφερειακό πρωτάθλημα Πελοποννήσου

Πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 2 Ιουνίου  έως και την Δευτέρα 5 Ιουνίου το Περιφερειακό πρωτάθλημα bridge Πελοποννήσου.
Την διοργάνωση είχε αναλάβει ο Πατραϊκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ (ΠΟΑΜ) και οι αγώνες έγιναν στο ξενοδοχείο Poseidon Palace , με διαιτητή τον κ.Κηπουρό Νικόλαο.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνες ομάδων για τις κατηγορίες open και 1-9,  καθώς και αγώνες ζευγών για τις ίδιες κατηγορίες.
Στους αγώνες ομάδων, ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας (ΟΑΜΚ) εκπροσωπήθηκε με δύο ομάδες, μια στην κατηγορία 1-9 και μια στην κατηγορία open. Η ομάδα της κατηγορίας 1-9  του ομίλου, που αποτελείτο από τους αθλητές Μηλούση Γ, Κωνσταντόπουλο Π, Σινάνη Σ, Σαΐτη Π και ΜιχαλοπούλουΚλ, έλαβε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη, σε σύνολο 11 ομάδων, συγκεντρώνοντας 84.52 VP’s. Η καλαματιανή ομάδα από την πρώτη ημερίδα ήταν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και διατήρησε άνετα την πρώτη θέση και στην δεύτερη ημερίδα. Οι τρείς πρώτες ομάδες της γενικής στην κατηγορία 1-9 ήταν:
1.    Μηλούσης (Μηλούσης Γ, Κωνσταντόπουλος Π, Σινάνης Σ, Σαΐτης Π και ΜιχαλοπούλουΚλ)με 84.52 VP’s
2.    Καλός (Καλός Χ, Παΐσιος Β, Μητρογιάννη Π, Μικρώνης Β) με 73.18VP’s
3.    Ξυφαράς ( Ξυφαράς Γ, Ηλιόπουλος Π, Σαχπατζίδης Γ, Τερέζη Χ, Παπαδάτου Ι, Μπέη Α) με 72.33VP’s
Στην κατηγορία open,η ομάδα του ομίλου έλαβε την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη σε σύνολο 7 ομάδων, συγκεντρώνοντας 78.19 VP’s. Η ομάδα  αποτελείτο από τους αθλητές Οικονόμου Α, Θεοδωρακόπουλο Σ, Καλογερόπουλο Α και Αλεξανδρόπουλο Γ.Οι τρείς πρώτες ομάδες της γενικής στην κατηγορία open ήταν:
1.    Λαδόπουλος (Λαδόπουλος Λ, Νικολόπουλος Χ , Χλιάπας Ι, Ρουμελιώτης Α) με 93.51VP’s
2.    Οικονόμου (Οικονόμου Α, Θεοδωρακόπουλος Σ, Καλογερόπουλος Α και Αλεξανδρόπουλος Γ) με 78.19 VP’s.
3.    Μπότης ( Μπότης Α, Καραπάνος Ν, Κρίτσαλης Φ, Κουρμπέτης Β, Σαρακίνης Α) με 76.97VP’s.
Στους αγώνες ζευγών της κατηγορίας 1-9 ο ΟΑΜΚ εκπροσωπήθηκε από το ζεύγος Σαΐτη Π - ΜιχαλοπούλουΚλ, οι οποίοι και έλαβαν την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης σε σύνολο 17 ζευγών. Τα τρία πρώτα ζεύγη της γενικής κατάταξης της κατηγορίας 1-9 ήταν:

Α/Α    Κατηγορία    Ζεύγος                        Σκορ
1      6 - 5    Κ. Αβραμιώτη –Δ. Μαρίνος     62.26%
2      6 - 8    Παπαδάτου Ι- Μπέη Α    61.52%
3            5 – 5                     Π. Σαΐτης – Κλ. Μιαχαλοπούλου    55.57%
Στους αγώνες της κατηγορίας openέλαβαν μέρος  26 ζεύγη και ο ΟΑΜΚ  εκπροσωπήθηκε από τους  αθλητές, Οικονόμου Α- Θεοδωρακόπουλος Σ, Καλογερόπουλος Α-Αλεξανδρόπουλος Γ και Μηλούσης Γ- Κωνσταντόπουλος Π. Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε το ζευγάρι Οικονόμου Α- Θεοδωρακόπουλος Σ, οι οποίοι και έλαβαν την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη, για μόλις 0.06% από το τρίτο ζευγάρι. Οι αθλητές Καλογερόπουλος Α-Αλεξανδρόπουλος Γ έλαβαν την ένατη θέση στην γενική ενώ οιΜηλούσης Γ- Κωνσταντόπουλος Π, την δέκατη τέταρτη θέση. Τα τρία πρώτα ζεύγη της γενικής κατάταξης της κατηγορίας open ήταν:
Α/Α    Κατηγορία    Ζεύγος                        Σκορ
1      15 - 16    Σ. Ζώζης –Ν. Δελημπαλταδάκης    59.09%
2      9 - 9    Φ. Ιδόσογλου- Σ. Γασπαρινάτος    56.19%
3      8 - 14    Τ. Δογάνη –Σ. Νίνος    55.50%

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου