29.6.17

Διάλογος στο Costa Navarino: Ο Καραμανλής, ο Μπουφόν και οι απορίες

Ο Κώστας Καραμανλής είδε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν στο διάσημο ξενοδοχείο και τον πλησίασε. 
Τα όσα είπαν δεν έμειναν κρυφά...
 
Όλα έγιναν στο «Costa Navarino» ανάμεσα στον διεθνή Ιταλό τερματοφύλακα της Γιουβέντους Τζανλουίτζι Μπουφόν και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της «μεγάλης κυρίας», που απέκτησε το παρατσούκλι «Σούπερμαν» την περίοδο που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Πάρμα, κάνει τις διακοπές του στην Πύλο και εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος βρέθηκε στο «Costa Navarino» προσκεκλημένος του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.
Επίσης, με φόντο το κάστρο της Μεθώνης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για το ποδόσφαιρο, αφού είναι γνωστό πως μία από τις μεγάλες αγάπες του Καραμανλή είναι η στρογγυλή θεά! Αυτός όμως που ξετρελάθηκε με τον Ιταλό γκολκίπερ (όπως πληροφορήθηκε η στήλη) ήταν ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, ο Αλέξανδρος, αφού ο Μπουφόν είναι ένα από τα ποδοσφαιρικά του ινδάλματα!
Οι τρεις τους συζήτησαν και για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο η Γουβέντους αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ρονάλντο και των άλλων μεγάλων αστεριών, με τον Καραμανλή τζούνιορ να θέλει να μάθει τι έφταιξε και δεν κατόρθωσε να σηκώσει το τρόπαιο η ιταλική ομάδα!

espressonews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου