15.6.17

Μενίδι - Κάτοικοι εναντίον αθίγγανων: «Eξω η πρέζα και τα όπλα»

Αλλο ένα βράδυ που ακόμα μια συγκέντρωση στην πλατεία Καράβου πραγματοποοίησαν οι κάτοικοι του δήμου Μενιδίου που διαμαρτύρονται κατά της εγκληματικότητας που κόστισε τη ζωή του 11χρονου Μάριου αλλά και των ναρκωτικών, λόγω των οποίων η πόλη τους κινδυνεύει να μετατραπεί σε γκέτο.
Παρόλο που η δημοτική αρχή δεν είχε διευκρινίσει την θέση της μετά το πέρας της χθεσινής συγκέντρωσης και πορείας, σήμερα αντιδήμαρχοι και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου πήγαν στην συγκέντρωση και μίλησαν στον κόσμο για τις ιδέες τους για νέες κινητοποιήσεις.
Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι πραγματοποίησαν πορεία προς τις γραμμές του τρένου στο σταθμό του ΟΣΕ Αχαρνών φωνάζοντας ρυθμικά το σύνθημα «έξω η πρέζα από το Μενίδι», «έξω τα όπλα από το Μενίδι», «Μάριος-Δημήτριος 11 χρόνων αυτός είναι ο ήρωας του δήμου Αχαρνών».
Διακριτική ήταν  η παρουσία της αστυνομίας εντός του οικιστικού ιστού της πόλης ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονταν στις εισόδους των καταυλισμών των ρομά.
Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν νέο ραντεβού για αύριο στις 2 το μεσημέρι προκειμένου να πραγματοποιήσουν και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου