24.6.17

ΒΙΝΤΕΟ - Εκανε σeξ στα πίσω καθίσματα αυτοκινήτου και βρήκε τραγικό θάνατο

Κάμερες ασφαλείας από δρόμο στην πόλη Chiang Rai της Ταϊλάνδης κατέγραψαν την τρελή κούρσα ενός αυτοκινήτου δευτερόλεπτα πριν συγκρουστεί σε κολώνες και σμπαραλιαστεί. Το θέαμα ωστόσο που αντίκρισαν οι διασώστες μόλις έφτασαν στο σημείο τους κάνει να πιστεύουν πως δεν πρόκειται για ένα απλό τροχαίο.

Όπως αναφέρουν Μέσα της χώρας, από το διαλυμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος, ανασύρθηκε νεκρός ένας Ιρλανδός 39χρονος άνδρας γυμνός και μία κοπέλα σοβαρά τραυματισμένη, φορώντας ελάχιστα ρούχα. Από το αμάξι βγήκαν ακόμα μία κοπέλα καθώς και ο οδηγός και αυτοί τραυματισμένοι.

Οι αρχές θεωρούν πως οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων έκαναν σεξ στο αμάξι με τον οδηγό και τη συνοδηγό να είναι άγνωστο τι έπρατταν και υπό ποιες συνθήκες το αυτοκίνητο καρφώθηκε στις κολώνες.

Εκπρόσωπος τις αστυνομίας της χώρας που είναι στην πρώτη θέση του «σεξοτουρισμού» παγκοσμίως, ανέφερε πως «οι πίσω επιβάτες έκαναν σεξ. Ερευνούμε το καθεστώς κάτω από το οποίο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και περιμένουμε να αναρρώσει για αν τον ανακρίνουμε».

ΠΡΟΣΟΧΗ - Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου