30.6.17

Σοκ - Πατρινοί (greek lovers) πήγαν για… Αγγλιδούλες στον Λαγανά και τους πέταξαν κουλούρι!

Το κύρος αυτό της χώρας έχει πέσει πλέον πολύ χαμηλά και έχει επηρεάσει αρνητικά τον μύθο του greek lover…

Κάποτε ο Λαγανάς της Ζακύνθου ήταν ένα από τα κλασικά μέρη όπου ο Έλληνας τουρίστας μπορούσε να ρίξει το… παραγάδι του, σε κάποια από τις δεκάδες Αγγλίδες που έκαναν διακοπές στην περιοχή, έτοιμες να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως.
Αμέτρητες είναι οι ιστορίες των hot Ελλήνων εραστών «καμακιών» για τις Αγγλιδούλες που έχουν ρίξει, οι οποίες βέβαια είναι γνωστό ότι δεν είναι και τόσο δύσκολες στο να περάσουν μία βραδιά με έναν άγνωστο. Ειδικά σε ένα μέρος σαν τον Λαγανά που τις τρελαίνει.
Όμως φαίνεται ότι η κρίση και τα όσα έχουν ακουστεί για τους Έλληνες στο εξωτερικό και στην Αγγλία, έχουν παίξει τον αρνητικό τους ρόλο, ακόμα και σε αυτό το διαχρονικό σπορ που λέγεται greek καμάκι.
Έτσι, ακόμα φυσάει αυτό που έπαθε πριν από μερικές μέρες παρέα Πατρινών που πήγε για δύο μέρες στον Λαγανά. Η παρέα των Πατρινών που φυσικά δεν πήραν μαζί τους γυναίκες, είχε επιδοθεί και πάλι στο «σπορ», στο ίδιο «γήπεδο» (Λαγανάς), με απόλυτη επιτυχία, όταν πριν από μερικά χρόνια η κρίση μόλις ξεκινούσε.
Αυτή τη φορά, όμως, οι Πατρινοί απέτυχαν παταγωδώς, χωρίς να φταίνε οι ίδιοι. Αν και ο Λαγανάς ήταν γεμάτος από όμορφες, χαριτωμένες, νεαρές Αγγλιδούλες που έδειχναν διαθέσιμες για φλερτ και περνούσαν καλά μεταξύ τους, απέναντι στην παρέα των Ελλήνων από την Πάτρα, έδειξαν μία αρνητική έως και εχθρική στάση.
Τι και αν οι Πατρινοί γύρισαν όλα τα μπαρ του Λαγανά, τι και αν οι Αγγλιδούλες χόρευαν στα μπαρ και τα σκαμπό μαζί με τις παρέες τους, όταν τα παιδιά από την Πάτρα τις πλησιάζανε τους απέφευγαν ξεκάθαρα, δείχνοντας ότι δεν θέλουν καμία παρτίδα μαζί τους.
Όπως τους εξηγούσαν οι Ζακυνθινοί που γνωρίζουν καλά το όλο θέμα, το "σπορ" με τις Αγγλιδούλες τουρίστριες που έρχονταν κάποτε εύκολα σε κάποια απόκρυφη γωνία, τείνει για τα καλά να εκλείψει, καθώς έχουν σταματήσει να κάνουν «παιχνίδι» με Έλληνες.

Ο επιμένων δεν νικά πάντα...

Το αποκορύφωμα της αποτυχίας των Πατρινών greek lovers ήταν όταν ο ένας από αυτούς (ο αντικειμενικά πιο ωραίος της παρέας), βγαίνοντας από ένα μαγαζί σταμάτησε μία Αγγλιδούλα φλερτάροντας μαζί της.
Η Αγγλιδούλα αρχικά σταμάτησε για να του μιλήσει, δείχνοντας του ενδιαφέρον, όμως όταν κατάλαβε που το πήγαινε σηκώθηκε και έφυγε, πετώντας του ένα κουλούρι που κρατούσε στο χέρι.
Πράξη που από την παρέα θεωρήθηκε ταπεινωτική, εκφράζοντας σε μεγάλο βαθμό την αντίληψη που έχουν πλέον οι Αγγλίδες τουρίστριες για τους Έλληνες.
Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν που έχει φτάσει το κύρος αυτής της χώρας στο εξωτερικό…



πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου