29.6.17

Το θαυματουργό Μαύρο Κύμινο JOHN NOA

Tο εκχύλισμα του μαύρου κύμινου προκύπτει από ένα υπερβολικά μικρό σπόρο. Εντούτοις, έχει αποδειχθεί ότι οι δράσεις του είναι θαυματουργές! 
Το μαύρο κύμινο, αποτελείται από εκατοντάδες βιοενεργά θρεπτικά συστατικά. Θωρακίζει την υγεία του οργανισμού και χαρίζει τεράστια αποθέματα ενέργειας.
Η ανά τους αιώνες χρήση του Μαύρου Κύμινου? από εκατομμύρια ανθρώπους στο παρελθόν και το παρόν αποτελεί την μεγαλύτερη έρευνα για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Ενώ οι σύγχρονες έρευνες διαφυλάσσουν ένα λαμπρό μέλλον και δημιουργούν τον καλύτερο βοηθό υγείας.
Ο Έλληνας γιατρός Διοσκουρίδης χρησιμοποιούσε το μαύρο κύμινο για να θεραπεύει πονοκεφάλους και πονόδοντους. Παράλληλα υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για την χρήση του από τους Φαραώ και για την ευεργετική συμβολή του, σε διάφορες παθήσεις. Η δημοτικότητα του Μαύρου Κύμινου κατά την αρχαιότητα ήταν ιδιαίτερα ενισχυμένη καθώς υπήρχε η πεποίθηση ότι το συγκεκριμένο βότανο, αποτελούσε θεραπεία για πολλαπλές ασθένειες. Για την ακρίβεια, το εκχύλισμα του Μαύρου Κύμινου θεωρείται ακόμη και σήμερα, ένας ισχυρός σύμμαχος για μια σειρά από ασθένειες. Μάλιστα, εκατοντάδες δημοσιευμένες έρευνες σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά από επιφανείς επιστήμονες, αποδεικνύουν τις θεραπευτικές ιδιότητες του Μαύρου Κύμινου.
Tο βότανο μαύρο Κύμινο έχει παρατηρηθεί  ότι λειτουργεί ως:
Αντιδιαβητικό, αντιοξειδωτικό, ανοσοδιαμορφωτικο, αναλγητικό, αντιμικροβιακό, αντι-φλεγμονώδες, σπασμολυτικό, βρογχοδιασταλτικό, ηπατοπροστατευτικό, αντιυπερτασικό, καθώς και νεφροπροστατευτικό. Επιπλέον, διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και δραστηριότητες, διαλύει τα αέρια, έχει την τάση να βοηθά στην πέψη και να ανακουφίζει το στομάχι και τα έντερα από τα αέρια καθώς και να βοηθά στην αφόδευση. Επιπλέον, αποτελεί αποτοξινωτικό του εντέρου και χρησιμοποιείται για αυτοάνοσες διαταραχές, ενώ θεωρείται ένας εναρμονιστής αυτής της ανισορροπίας, που επιτρέπει στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος να καταστρέφουν τα υγιή κύτταρα. Φαίνεται δηλαδή πως έχει μια «ανοσοτροποποιητική δράση» ("immunomodulatory action"). Τέλος, το μαύρο κύμινο μπορεί να μας ανακουφίσει όταν νιώθουμε υπερβολική κόπωση καθώς και να βοηθήσει αισθητά  στη καταπολέμηση διάφορων δερματικών προβλημάτων, όπως η λεύκη, η ακμή,  και η ψωρίαση.
Ο τέλειος συνδυασμός των συστατικών του, αλλά και η μοναδικότητα του σε φυτοχημικά συστατικά του δίνουν καταπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες, οι οποίες είναι αδιαμφισβήτητες. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Το Μαύρο Κύμινο JOHN NOA  διατίθεται σε όλα τα Φαρμακεία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου