9.6.17

Διεθνής προβολή της διοργάνωσης του «Navarino Challenge» στη Νέα Υόρκη

Ειδικές τιμές για πτήσεις από όλο τον κόσμο μέσω της Qatar Airways
Η χρυσή Ελληνοαμερικανίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης γυναικών Helen Maroulis με τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Dean Karnazes
Άποψη του cocktail «A Night to Remember by Qatar Airways» στο Navarino Challenge 2016. Φώτο: Elias Lefas
Από αριστερά, η διεθύντρια Marketing & Sponsorship της Active Media Group, Νίκη Μολφέτα, o Ελληνοαμερικανός δις φιναλίστ του Super Bowl και πρώην παίκτης του NFL Niko Koutouvides, ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαϊωάννου, ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes, και ο διευθύνων σύμβουλος της Active Media Group, Άκης Τσόλης
Το «Navarino Challenge», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 13-15 Οκτωβρίου 2017, στην Costa Navarino , στο πλαίσιο της στρατηγικής της προώθησης της διοργάνωσης στο εξωτερικό, ανανεώνει για φέτος την συνεργασία της με την Qatar Airways.
Η Qatar Airways, εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, με την παγκόσμια εκστρατεία της «Going Places Together» μεταφέρει υπερήφανα τους ταξιδιώτες της, σε ταξίδια εργασίας και αναψυχής, μέσω του παγκόσμιου δικτύου της, σε περισσότερους από 150 προορισμούς.
Η εταιρεία χορηγεί παγκοσμίου επιπέδου αθλητικά γεγονότα που αντικατοπτρίζουν τις αξίες του αθλητισμού, όπως το «Navarino Challenge», φέρνοντας κοντά τους ανθρώπους. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα και με το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της «Going Places Together».
Για το ταξίδι σας στην διοργάνωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ακόλουθο προωθητικό κωδικό ATHNAVCH για να κλείσετε την αποκλειστική αυτή προσφορά, μέσω του ακόλουθου link: http://www.qatarairways.com/gr/el/cugs/navarinochallenge.page
Η προσφορά ισχύει για πτήσεις που έχουν ως προορισμό το αεροδρόμιο της Αθήνας για την περίοδο από τις 3 με 15 Οκτωβρίου 2017 ενώ οι πτήσεις από την Αθήνα προς το εξωτερικό θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως και τις 25 Οκτωβρίου 2017.
Η προσφορά αυτή αφορά εισιτήρια μετ' επιστροφής προς την Αθήνα από περισσότερους από 150 προορισμούς, μεταξύ των οποίων και της Νέας Υόρκης των Η.Π.Α.
Άλλωστε, πριν λίγο καιρό η διοργάνωση βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, συμμετέχοντας με απόλυτη επιτυχία στην 1η έκθεση «Greek Panorama», η οποία είχε στόχο την προβολή της Ελλάδας στην αμερικανική αγορά. Χιλιάδες Νεοϋορκέζοι, αλλά και τουρίστες από άλλες χώρες επισκέφθηκαν την έκθεση στον κεντρικότερο σταθμό του Μανχάταν στον Grand Central Terminal.
Το «Navarino Challenge» δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το event, καθώς με δικό του περίπτερο στην έκθεση και με την παρουσία φυσικά του Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Καρνάζη που υπέγραψε αυτόγραφα, εκπροσώπησε και προώθησε με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική γη της Μεσσηνίας.
Στο πλαίσιο αυτό σπουδαίες προσωπικότητες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην έκθεση όπως η χρυσή Ελληνοαμερικανίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην πάλη γυναικών Helen Maroulis, o Ελληνοαμερικανός δις φιναλίστ του Super Bowl, πρώην παίκτης του NFL Niko Koutouvides και ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό, βετεράνος καλαθοσφαιριστής, και βοηθός προπονητής στους Charlotte Hornets, Mike Batiste.
Το «Navarino Challenge» θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και τη στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλλίας.


πηγή 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου