26.6.17

Η Ελληνίδα πορνοστάρ Ιnna Innaki μιλά για όλα… Αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέραμε

Η εθνική, πλέον, πορνοστάρ Ιnna Innaki με συνέντευξη της στο  SDNA αποκαλύπτει τι της αρέσει στο σεξ, με ποιον Έλληνα αθλητή θα γύριζε ταινία, δηλώνει φαν του Μέσι της Μπαρτσελόνα και χαρακτηρίζει «γλυκιά ξανθιά θεά» την Βούλα Παπαχρήστου!

Με αφορμή την κατάκτηση δύο διεθνών βραβείων πορνό στην Ισπανία στα EroAwards η εθνική μας πλέον πορνοστάρ Ιnna Innaki σε μία αποκαλυπτική και καυτή συνέντευξη στο SDNA μας μιλάει για τα θέλω της, την καριέρα της στο εξωτερικό, μας αποκαλύπτει την αγαπημένη της ομάδα και ποδοσφαιριστή, αλλά και μας στοιχειώνει το μυαλό με τις σέξι αποκαλύψεις της για την προσωπική της ζωή, τα γούστα της στο σεξ.
Η Ελληνίδα που ξεκίνησε να γίνεται γνωστή μέσα από τη συνεργασία της με ελληνική εταιρία παραγωγής πορνό, αφού έληξε το συμβόλαιό της στην Ελλάδα με γνωστό παραγωγό ερωτικών ταινιών άνοιξε τα φτερά της για να εισπράξει την καταξίωση παγκοσμίως. Μετά τα πρώτα της βήματα σε Ευρώπη και Αμερική πριν 2 χρόνια, έχει πλέον κατακτήσει και έχει κάψει καρδιές στην παγκόσμια πορνοβιομηχανία, όντας ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του διαδικτύου όσο και της τηλεόρασης, δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο άκρως επαγγελματικό σε σχέση με κάθε άλλη Ελληνίδα ηθοποιό πορνό ταινιών.
Παραμένει όπως μας δηλώνει ένας καθημερινός άνθρωπος δεν την έχει ψωνίσει και σε κάθε ευκαιρία της ευχαριστεί τον κόσμο για την υποστήριξη για την αγάπη που της έχουν δείξει αλλά και για την υποστήριξη. Αυτό το διαπιστώνει κανείς και μέσα από τα social media μιας και έχει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ που την ακολουθεί πιστά. Στο εξωτερικό είναι πλέον γνωστή ως «Τhe greek sex goddess» και είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει καταφέρει να εισχωρήσει στις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής παγκοσμίως, έχοντας ακόμα μεγάλη πορεία να διανύσει. Απολαύστε την…
Πότε έκανες πρώτη φορά σεξ;
«Οταν ήμουν πιτσιρίκα 17 χρονών είχα μία σχέση με ένα παλικάρι όπου ήμουν ερωτευμένη μαζί του και του είχα αρκετή εμπιστοσύνη. Σε αυτή την ηλικία εύκολα ξεγελιέσαι για να σε ρίξει ο άλλος στο κρεβάτι ειδικά όταν τον αγαπάς. Με αυτόν τον τύπου ήμασταν μαζί 1 χρόνο περνάγαμε ωραία και με κέρδισε με τον τρόπο του έτσι ώστε να κάνω έρωτα μαζί του, αν και δεν ήταν η πρώτη φορά μου έτσι όπως την φανταζόμουν, δεν το απόλαυσα και κατάλαβα ότι ήταν άπλα σεξ χωρίς να μου λέει κάτι. Τώρα ποια έχω μεγάλη εμπειρία στον σεξουαλικό τομέα και το απολαμβάνω όσο δεν πάει άλλο».
Τι σου αρέσει να κάνεις στο σεξ;
«Πολλά πράματα με φτιάχνουν στο σεξ, αναλόγως τη στιγμή και τη φάση που βρίσκομαι. Κάποιες φορές μου αρέσει το σεξ να είναι παραδοσιακό, άλλες φορές τρελαίνομαι για άγριο σεξ, επίσης μου αρέσει η ποδολαγνία, το φτύσιμο, αλλά αυτό που με ανάβει πιο πολύ είναι να υπάρχει και γυναίκα στη φάση όχι μόνο άνδρας».
Ποια ομάδα προτιμάς στην Ελλάδα;
«Δεν έχω πάθος με κάποια ελληνική ομάδα, η βία και ο χουλιγκανισμός που επικρατεί στα γήπεδα με έχουν απωθήσει και έτσι δεν ασχολούμαι καθόλου. Πιστεύω ότι όλα στο ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένα και στημένα και από τη στιγμή που παίζουν πολλά χρήματα και συμφέροντα δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το αληθινό».
Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία ή σκηνή;
«Η αγαπημένη μου σκηνή είναι μία παραγωγή της DDF ένα τρίο που έκανα στην Ουγγαρία και λέγεται “The Winner Takes ’em Both: Hardcore Threesome With Two Babes”. Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε όταν κατάκτησα το πρώτο μου βραβείο το 2016 ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη πορνοστάρ στην Ευρώπη σε μία από της αγαπημένες μου πόλης την Βουδαπέστη. Είχαμε βάλει στοίχημα με μία κοπέλα από το εξωτερικό για το ποια είναι καλύτερη στο σεξ και επέμενε να κάνουμε ένα γύρισμα εμείς οι δύο με άλλον έναν άνδρα ταυτόχρονα και αυτός να αποφάσιζε ποια είναι καλύτερη. Ήτανε σίγουρη όταν θα ήταν αυτή η κερδισμένη, μάλιστα μου πρότεινε ο παρτενέρ που θα βάζαμε κάτω να ήταν ο σύντροφός μου ο Τεό και φυσικά το δέχθηκα με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Στην τελική αφήσαμε στην άκρη το στοίχημα και απλά απολαύσαμε το σεξ και οι τρεις μας. Η ταινία είναι πολύ καυτή. Αν την αναζητήσετε και την κατεβάσετε θα καταλάβετε γιατί είναι η αγαπημένη μου».
Θα φωτογραφιζόσουν ολόγυμνη στο γήπεδο της αγαπημένης ξένης ομάδας σου;
«Αγαπημένη μου ομάδα στο εξωτερικό είναι η Μπαρτσελόνα αν και φέτος δεν καταφέραμε να διακριθούμε στο Champions League, ούτε στην Ισπανία στο κύπελλο και το πρωτάθλημα, ελπίζω του χρόνου να έχουμε καλύτερη σεζόν. Εννοείται ότι θα ήθελα πολύ να φωτογραφηθώ στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα. Έχω πώρωση με αυτή την ομάδα, είναι μοναδική η Barca!»
Πες ένα απρόοπτο που σου έχει τύχει κατά τη διάρκεια γυρισμάτων;
«Έχουν συμβεί αρκετά ευτράπελα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Σε μία ταινία που γύρναγα στην Τσεχία έπρεπε στο τέλος της σκηνής να φτύσω την κάμερα, δυστυχώς δεν είναι καλή στο σημάδι και το φτύσιμο αντί να πάει στη κάμερα πήγε στη μούρη του κάμεραμαν, εκεί έπεσε τρελό γέλιο»
Στον δρόμο όταν σε αναγνωρίζουν; Πες μια ατάκα που σου έχουν πει και δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
«Αρκετές φορές με αναγνωρίζει ο κόσμος όταν βγαίνω για τις καθημερινές μου εξωτερικές δουλειές. Έχω ακούσει πολλά κολακευτικά σχόλια και εισπράττω την αγάπη του κόσμου με σεβασμό. Αυτό που μου έχει μείνει είναι όταν ένας τύπος όταν με είδε άρχισε να φωνάζει “Ινα ζούμε στο Brazzers να σε δούμε”. Το Brazzers για όσους δεν γνωρίζουν κάνει τις καλύτερες παραγωγές πορνό παγκοσμίως. Την απάντηση βέβαια του την έδωσα ότι θα γίνει και αυτό. Μην αγχώνεστε ετοιμάζω τα καλύτερα με τους καλύτερους όλα είναι στο πρόγραμμα, αν δεν κλείσει όμως η κάθε συμφωνία δεν θέλω να μιλάω. Υπόσχομαι ότι θα γίνει και αυτό με το Brazzers κάποια στιγμή»
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου αθλητής (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κτλ);
«Ένας είναι ο απόλυτος αθλητής και μεγάλη παικτούρα ο Μέσι από την αγαπημένη μου Μπαρτσελονα. Πέρα από τις αθλητικές του επιδόσεις μου είναι πολύ συμπαθής και έχει ήθος».
Με ποιον Έλληνα αθλητή θα ήθελες να γυρίσεις μια ταινία πορνό;
«Δεν μου έχει τραβήξει την προσοχή κάποιος Έλληνας αθλητής προς το παρόν, αλλά μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου, ξανθιά, πανέμορφη, μία γλυκιά θεά».
Με ποιον ξένο αθλητή ή ηθοποιό θα ήθελες να γυρίσεις μια ταινία πορνό;
«Ο Dwayne Rock Johnson μου αρέσει ίσως με αυτόν να ήθελα να κάνω ένα γύρισμα αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι»
Η άποψη σου για τη Τζούλια Αλεξανδράτου;
«Δεν έχει τύχη να γνωριστώ προσωπικά με την Τζούλια, ούτε έχουμε κάνει κάποιο σκηνή μαζί, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για ένα άτομο που δεν γνωρίζω. Γενικώς δεν μου αρέσει να κρίνω και να μιλάω για άλλα άτομα πόσο μάλλον όταν δεν τα έχω ζήσει»
Ισχύει ότι θες να “τελειώνουν” στις πατούσες σου;
«Ναι ισχύει αυτό αλλά όχι μόνο στις πατούσες μου (χα χα) Όπως προανέφερα αναλόγως τη διάθεση, αλλά ναι μου αρέσει πολύ εκεί»
Υπάρχει κάτι πού θα έκανες παρά μόνο σε ταινία;
«Δεν το έχω σκεφτεί αλλά δεν κάνω πράματα τα οποία δεν τα γουστάρω, κάνω αυτά που θέλω εγώ και το απολαμβάνω. Αν κάτι δεν το θέλω δεν πρόκειται να το κάνω για όσα χρήματα και αν μου προσφέρουν. Θέλω πάντα να απολαμβάνω αυτό που κάνω και να ακολουθώ τα θέλω μου, παίζοντας με τους δικού μου κανόνες».
Zηλεύεις τον Τεό όταν κάνει sex με άλλες;
«Καθόλου, είναι ο άνδρας μου τον αγαπάω και ξέρω ότι με αγαπάει και αυτός. Μετά από κάθε γύρισμα είναι πάλι στην αγκαλιά μου και εγώ μονίμως στο πλευρό του. Είμαστε μαζί 12 χρόνια και ίσως γι αυτό το λόγο δεν υπάρχει ζήλια, αλλά εμπιστοσύνη. Δεν σας κρύβω ότι μου αρέσει να παίζουμε έχοντας και μία δεύτερη γυναίκα μαζί μας, η φάση με φτιάχνει και το απολαμβάνω».
Η άποψη σου για την Ειρήνη Κολιδά;
«Με την Ειρήνη γνωριστήκαμε πίσω από τις κάμερες όταν ήμασταν καλεσμένες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και συνομιλήσαμε για κάνα 15λεπτο. Είναι ένας πολύ γλυκιά και καλοσυνάτη μου είναι πολύ συμπαθείς και έχει το σεβασμό μου, για τη δύναμή της, πόσο μάλλον μετά από όλα όσα πέρασε και και άντεξε στο Survivor. Δεν έχουμε κάνει παρέα και δεν μπορώ να εκφέρω παραπάνω γι αυτή. Αυτό που εισέπραξα είναι ότι είναι ένας καλόψυχος άνθρωπος».
Τι στιλ άνδρα προτιμάς και πως κρίνεις την εμφάνιση;
Ο κάθε άνδρας έχει το δικό του μοναδικό στιλ και τη δική του ομορφιά. Δεν υπάρχουν για μένα στερεότυπα και κανόνες. Οι Έλληνες είναι οι πιο σέξι και πλέον μου αρέσει που βλέπω αγόρια να περιποιούνται τον εαυτό τους, να φροντίζουν τα γένια τους που είναι πολύ σέξι και της μόδας πλέον, να φοράνε αξεσουάρ, να είναι καλοντυμένοι και ελκυστική.
Το 2016 κατέκτησες το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης πορνοστάρ στον κόσμο. Πόσο δύσκολη είναι η καριέρα στο εξωτερικό;
«Το δύσκολο για μένα ήταν να κλείσω και να βγω στο εξωτερικό για γυρίσματα, όταν έγιναν τα πρώτα στη συνέχεια όλα πήγαν πολύ καλά για μένα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πόσο καλά εξελίχθηκε για μένα όλη αυτή η πορεία μου. Είναι σαν μία μαγική στιγμή, από εκεί που με γνώριζε μόνο μία μικρή μερίδα στην Ελλάδα, μετά τις συνεργασίες μου σε Ευρώπη και Αμερική έχω μεγάλο φαν κλαμπ σε όλο τον κόσμο που μου δείχνει καθημερινά την αγάπη του μέσα από τα σόσιαλ μίντια και όχι μόνο. Στη καθημερινή μου ζωή είναι πολύ απλός άνθρωπος, δεν την έχω δει καθόλου star και δεν έχω καθόλου τουπέ, ευτυχώς πατάω καλά στο έδαφος και δεν την έχω ψωνίσει. Οτι έχω καταφέρει το οφείλω στην αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος στο πρόσωπό μου και είναι ευγνώμων γι αυτό. Δεν σας κρύβω ότι κάποια κορίτσια που δεν έχουν κάνει και πολλά την βλέπουν περίεργα, την βλέπουν σούπερσταρς και κάποιες στιγμές είχα κάποια θέματα με αυτό. Εγώ παραμένω ένας απλός άνθρωπος και τίποτα παραπάνω, κάνω μία διαφορετική δουλειά την οποία αγαπώ»
Φέτος, κατέκτησες το βραβείο της καλύτερης πορνοστάρ (Βest Porn Female) παίρνοντας πάνω από 300.000 ψήφους παγκοσμίως, ξεπερνώντας ακόμα και την Aletta Ocean μια από τις δημοφιλέστερες πορνοστάρ στον κόσμο! Πόσο περήφανη είσαι για αυτό;
«Άλλη μία μαγική στιγμή για μένα. Μέσα σε 2 χρόνια διεθνούς καριέρας πέτυχα κάτι πολύ μεγάλο, πόσο μάλλον όταν με χαρακτηρίζουν στο εξωτερικό ως “the greek sex goddess” καταφέροντας μέσα από την παρουσία μου να βάλω την χώρα μας στη βαριά διεθνή πορνοβιομηχανία. Oι συμμετοχές στα συγκεκριμένα βραβεία ήταν πολύ δυνατές και δεν πίστευα ότι θα διακριθώ σε αυτά. Πήρα μεγάλη χαρά όταν μου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, και είμαι ευγνώμων για την περιποίηση και το σεβασμό που έδειξαν σε μένα οι Ισπανοί διοργανωτές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με ψηφίσαν παγκοσμίως. Τους αγαπώ και υπόσχομαι να μην τους απογοητεύσω ποτέ, η αγάπη του κόσμου με έκανα να πετάξω στα ουράνια, σας αγαπώ πολύ όλους σας».
Παράλληλα κατέκτησες και το βραβείο του καλύτερου γυμνασμένου σώματος (Βest Gym Body). Τι είναι αυτό που σου αρέσει στο σώμα σου;
«Mε τον εαυτό μου είμαι πολύ αυστηρή. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι έχω το τέλειο σώμα. Ότι δεν μου άρεσε πάνω μου το διόρθωσα μέσα από την καλή διατροφή μου και με πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Αυτή την ερώτηση την αφήνω ουσιαστικά να την απαντήσει ο κόσμος ο οποίος με ψήφισε και μου χάρισε αυτό το βραβείο. Όσο ωραίο σώμα και να έχεις πάντα θα θαυμάζεις άλλον σώματα. Το κάθε γυναικείο σώμα έχει τη δική μου ομορφιά, το θέμα είναι να νιώθει κάθε γυναίκα όμορφα μέσα της να αποδέχεται τον εαυτό της, βέβαια λίγη δίαιτα και προπόνηση δεν έβλαψε καμία. Πάνω απ’ όλα είναι θέμα υγείας να έχεις μία καλή σωματική κατάσταση».

 SDNA

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου