6.6.17

Για μία selfie !!! Τραγωδία με 22χρονη που έπεσε στο γκρεμό του «Ναυαγίου» στη Ζάκυνθο

Μοιραία στάθηκε για ένα 22χρονο κορίτσι από την Κούβα η selfie που επιχείρησε να τραβήξει με το κινητό της, από το γκρεμό στο Ναυάγιο.

Η άτυχη κοπέλα, στάθηκε στην άκρη του γκρεμού, ακριβώς πάνω από το σημείο που βρίσκεται το ναυαγισμένο σκαρί της παραλίας, όταν έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Μαζί της βρισκόταν ο αμερικανικής καταγωγής σύντροφός της ο οποίος, σε κατάσταση σοκ περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι το μόνο που άκουσε ήταν το κορίτσι να αναφωνεί «ωχ» πριν πέσει στο κενό.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το λιμενικό που κατέφτασαν στο σημείο με ιδιωτικό σκάφος, από το Πόρτο Βρώμη, προκειμένου να παραλάβουν το άψυχο σώμα της κοπέλας και να το μεταφέρουν στην πόλη, στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Αν και θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, είναι σχεδόν βέβαιο πως πρόκειται για ατύχημα, αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες του συντρόφου του θύματος, η κοπέλα επιχείρησε να φωτογραφηθεί με θέα το γκρεμό αλλά έχασε την ισορροπία της. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου