29.6.17

Γερμανία - Μεξικό και Εuropa League

 O δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Συνομοσποδιών και το Europa League κλέβουν την παράσταση

Μπορεί να προχωράμε κι άλλο προς την καρδιά του καλοκαιριού, όμως οι πρώτοι προκριματικοί γύροι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έφτασαν, με εκείνον του Europa League να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη. Βέβαια, το γεγονός που θα απασχολήσει περισσότερο τους φιλάθλους ανά την υφήλιο δεν είναι άλλος από τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Γερμανία και Μεξικό. Από εκεί και πέρα, δράση υπάρχει στα Κύπελλα της Αργεντινής και της Βραζιλίας, ενώ διεξάγονται και αναμετρήσεις για το Κόπα Σουνταμερικάνα.
Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!
Ξεκινώντας από τα... πιο σοβαρά, το ματς που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας την Πέμπτη δεν είναι άλλο από το Γερμανία - Μεξικό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Τα ανανεωμένα "πάντσερ" στη φάση των ομίλων ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της μαχητικής Αυστραλίας με 3-2, ήρθαν ισόπαλα με τη Χιλή 1-1, ενώ σφράγισαν την πρωτιά με το επιβλητικό 3-1 επί του Καμερούν. Από την άλλη μεριά, οι "Αζτέκοι" πήραν το βαθμό στην πρεμιέρα από την Πορτογαλία με 2-2, ενώ στη συνέχεια πέτυχαν δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) επί της Ν. Ζηλανδίας και της διοργανώτριας Ρωσίας, παίρνοντας έτσι τη δεύτερη θέση. Αμφίρροπο αναμένεται να είναι το ματς, όμως εμείς ευχόμαστε να περάσει το Μεξικό καθώς το έχουμε δώσει από την αρχή να κατακτήσει το τουρνουά σε απόδοση 10.00.
Προχωρώντας στο Europa League βρισκουμε μπροστά μας ένα πρόγραμμα "μαμούθ" αποτελούμενο από 50 αγώνες για τον πρώτο προκριματικό γύρο. Όπως γίνεται αυτονόητο, σε αυτή τη φάση μέρος λαμβάνει και ο κάθε... πικραμένος, όμως αυτή είναι εξάλλου και η ομορφιά του αθλήματος που θέλει να λέγεται "λαϊκό". Από όλα αυτά τα ζευγάρια ξεχωρίζουν οι μάχες των κυπριακών ομάδων ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΕΛ Λεμεσού, οι οποίες αντιμετωπίζουν αντίστοιχα δύο ομάδες από το Γιβραλτάρ, την Λίνκολν (εντός) και την Σεντ Τζόζεφς (εκτός). Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, επίσης, τα ζευγάρια Βάασα - Ολύμπια Λιουμπλιάνα, Ρέικιαβικ - SJK και Στιαρνάν - Σαμρόκ Ρόβερς, ενώ "ελληνικά μάτια" θα έχει πάνω του το ματς Σιράκ - Γκόριτσα, αφού το νικητή αυτής της σειράς θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο ο Πανιώνιος. Κλείνοντας την ευρωπαϊκή περιήγηση, συναντάμε και ένα ματς για την φινλανδική Veikkausliiga ανάμεσα στην Κέμι και τη Ροβανιέμι για την 15η αγωνιστική.
Κλείνοντας, στη Λατινική Αμερική θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Πόντε Πρέτα - Σολ Ντε Αμέρικα, Ρασίνγκ Κλουμπ - Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και Φλουμινένσε - Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα για την φάση των "32" του Κόπα Σουνταμερικάνα και τα ματς Ατλέτικο Μινέιρο - Μποταφόγκο και Ουνιόν Σάντα Φε - Νουέβα Σικάγο για το Κύπελλο Βραζιλίας και Αργεντινής αντίστοιχα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου