5.7.17

Κλειστή 12 ώρες η Κορίνθου - Πατρών

Κλειστή για 12 περίπου ώρες θα παραμείνει από το απόγευμα της Πέμπτης η εθνική οδός Κορίνθου – Πατρών, λόγω έργων της ΕΡΓΟΣΕ.
Όπως ανακοινώθηκε:
Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου και Δερβενίου, θα ισχύσουν για λίγες ώρες από αύριο το απόγευμα, λόγω έργων για λογαριασμό της ΕΡΓΟΣΕ. Από τις 6μμ της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2017 ως τις 6πμ  της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2017, η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «καθ' όλη τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων η κατεύθυνση προς Αθήνα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες της νέας Σιδηροδρομικής γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων (Σ.Γ.Υ.Τ.), για λογαριασμό της ΕΡΓΑ ΟΣΕ από την εταιρεία ΜΕΤΚΑ στην περιοχή του Δερβενίου.
Η Ολυμπία Οδός, εταιρεία λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου, με ανακοίνωσή της, παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου