10.7.17

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ - Παιδόφιλος έκανε διακοπές με 14χρονη ( σε βάρος της οποίας ασελγούσε ) με την άδεια της μάνας

Σοκάρει το πανελλήνιο η είδηση που ήρθε στο φως στην Κέρκυρα με έναν 55χρονο άντρα, ο οποίος έκανε "διακοπές" μαζί με μία 14χρονη σε βάρος της οποίας ασελγούσε.  

Η παρατηρητικότητα δύο καμαριέρων στο ξενοδοχείο που απολάμβανε τις διακοπές του στην Κέρκυρα ο 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο, μαζί με μια 14χρονη έφεραν στο φως την εκμετάλλευση της τελευταίας από τον επιχειρηματία και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της.
Ο μεσόκοπος και η 14χρονη
Το «αταίριαστο» ζευγάρι, σύμφωνα με το protothema.gr, είχε κινήσει τις υποψίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου οι οποίοι άρχισαν διακριτικά να παρακολουθούν τον μεσόκοπο και την 14χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το CorfuTv δυο καμαριέρες που εργάζονταν έξω από το δωμάτιο του 55χρονου άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.
Τον έπιασαν επ' αυτοφώρω
Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο ξενοδοχείο εισέβαλαν στο δωμάτιο και έπιασαν τον 55χρονο επιχειρηματία επ' αυτοφώρω να προσπαθεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές πάνω στην 14χρονη.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη, αλλά όλα έγιναν εν γνώσει της μητέρας της.
Με τη συγκατάθεση της μητέρας
Η μητέρα της ανήλικης η οποία συνελήφθη φαίνεται να έχει παραδεχθεί ότι γνώριζε για τη «σχέση» της κόρης της με τον 55χρονο. Μάλιστα είχε δώσει την συγκατάθεσή της για το ταξίδι στην Κέρκυρα.
Παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ο 55χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των σούπερ μάρκετ στον Βόλο βοηθούσε αρκετά συχνά τη μητέρα της ανήλικης η οποία ήταν άνεργη και φτωχή.
Είχε παρόμοιες σχέσεις και με την αδελφή της
Τη «βοήθειά» του αυτή την εξαργύρωνε με τη σχέση που είχε συνάψει με την 14χρονη την οποία και εκμεταλλευόταν τα δυο τελευταία χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος διατηρούσε παρόμοιες σχέσεις στο παρελθόν και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.
Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από άτομα που εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και τη φτώχεια πολλών οικογενειών, παραχωρούν τρόφιμα και χρήματα σε ανήμπορούς γονείς με αντάλλαγμα τα παιδιά τους.
Η παραπάνω περίπτωση με τον 55χρονο επιχειρηματία σοκάρει ακόμη περισσότερο αφού η ίδια η μητέρα της 14χρονης, ήταν, όπως όλα δείχνουν, ενήμερη για τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου