«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

9.7.17

Ηλικιωμένη έφτιαξε καφέ στο... ληστή και αυτός της άφησε 5€

Η… ατρόμητη ηλικιωμένη γυναίκα τον παρακάλεσε να ηρεμήσει και άρχισε να συνομιλεί μαζί του.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν μια ατρόμητη ηλικιωμένη όχι μόνο άρχισε να συνομιλεί με τον άνδρα που εισέβαλλε στο σπίτι της, αλλά… του έφτιαξε και καφέ.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο δράστης σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η ηλικιωμένη και αφού διέρρηξε την μπαλκονόπορτα πέρασε στο εσωτερικό του διαμερίσματος.
Η ηλικιωμένη γυναίκα ξύπνησε από τον θόρυβο και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με το ληστή, ο οποίος την απείλησε ότι θα της κάνει κακό και στη συνέχεια της ζήτησε να του δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι.
Η… ατρόμητη ηλικιωμένη γυναίκα τον παρακάλεσε να ηρεμήσει και άρχισε να συνομιλεί μαζί του. Τον ρώτησε γιατί χρειάζεται τα χρήματα και εκείνος απάντησε ότι έχει άρρωστο παιδί.
Τον διαβεβαίωσε ότι θα του δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι και στη συνέχεια του έψησε έναν καφέ. Αμέσως μετά του έδωσε 220 ευρώ.
Του είπε, ωστόσο, ότι αυτές ήταν όλες τις οι οικονομίες και πως την επόμενη ημέρα δεν θα είχε χρήματα για να αγοράσει ψωμί, έτσι ο δράστης της άφησε 5 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.


thestival.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου