1.7.17

Είδε τον γαμπρό να χορεύει και ακύρωσε τον γάμο

Σύξυλο άφησε μια 23χρονη στην Ινδία τον άνδρα που επρόκειτο σε λίγη ώρα να παντρευτεί, καθώς τον είδε μεθυσμένο να χορεύει, έκρινε ότι την ντρόπιαζε και ακύρωσε τον γάμο.

Η κοπέλα και ο γαμπρός προχωρούσαν σε κανονισμένο από τις οικογένειές τους, γάμο, κάτι που αποτελεί παράδοση στην Ινδία. Το βράδυ της Τρίτης, στο κρατίδιο του Ουτάρ Πράντες, στα βόρεια της χώρας, οργανώθηκε το τελετουργικό, σύμφωνα με το οποίο το ζευγάρι ανταλλάσσει δώρα και ο γαμπρός γνωρίζει την οικογένεια της μέλλουσας συζύγου του, πριν παντρευτεί και επισήμως.
Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της προ μυστηρίου διαδικασίας, ο γαμπρός, υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε τον nagin dance, έναν χορό που μοιάζει με αυτόν την κοιλιάς, ο οποίος είναι δημοφιλής στους ινδικούς γάμους και απαιτεί από τον χορευτή ακόμα και να κυλιέται στο έδαφος και να κάνει θόρυβο σαν να σφυρίζει.
Το θέαμα μόνο αρεστό δεν ήταν στην 23χρονη, η οποία αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας και των φίλων του γαμπρού, ήταν ανένδοτη. Την επόμενη μέρα, παντρεύτηκε άλλον...
Να σημειωθεί ότι σε τέτοιου είδους γάμους στην Ινδία, αυτά τα περιστατικά είναι συχνά. Το 2015 μια νύφη παράτησε τον γαμπρό, όταν αυτός απέτυχε να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση μαθηματικών ενώ μια άλλη γυναίκα παντρεύτηκε καλεσμένο, όταν ο κανονικός γαμπρός λιποθύμησε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου