4.7.17

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μίνωα Κυριακού

Σε κλίμα βαθύτατης συγκίνησης συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας είπαν το ύστατο χαίρε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη, στον ιδρυτή και Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής στα 75 του χρόνια από ανακοπή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας η ταφή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ αντί στεφάνων ζητείται τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας».
Μέσα στην εκκλησία βρίσκονταν οι γιοι του του Ξενοφών και Θοδωρής με τις

συζύγους τους, Ελίνα και Δήμητρα και η κόρη του εκλιπόντος Αθηνά με τον σύζυγό της Λευτέρη, μαζί με τα εγγόνια του Μίνωα Κυριακού.


Πέρα από την οικογένεια και τους στενούς φίλους του κ. Κυριακού, το παρών έδωσαν και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του. 
Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την σύζυγό του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος
Βενιζέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Νότης Μηταράκης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ελένη Μενεγάκη, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Γιάννης Μιχελάκης, η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Φώτης Μεταξόπουλος, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Θέμος Αναστασιάδης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Σταμάτης Φασουλής και πολλοί άλλοι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου