29.7.17

Γαλλικό Σούπερ Καπ και Βέλγιο στη σέντρα

Ημι-επίσημη έναρξη της κανονικης σεζόν με το Γαλλικό Σούπερ Καπ το Σάββατο. Αρχίζει και το πρωτάθλημα Βελγίου. 

Το πιο σπουδαίο ματς του καλοκαιριού (ως τώρα δηλαδή) αναμένεται να γίνει το Σάββατο! Μέσα σε όλα τα ενδιαφέροντα που βλέπουμε ως τώρα (Σκανδιναβία, Νότιο Αμερική, κλπ) το Σάββατο έχουμε το πρώτο ματς στη Γαλλία. Το Σούπερ Καπ. Επιπλέον αρχίζει και το πρωτάθλημα στο Βέλγιο.
Δες Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος!
Γαλλικό Σούπερ Καπ λοιπόν. Η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της σεζόν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα Γαλλίας άλλωστε είναι το πρώτο που αρχίζει από τα μεγάλα ευρωπαϊκά. Το φετινό παιχνίδι, είναι το Παρί - Μονακό. Η Μονακό ως πρωταθλήτρια και η Παρί ως κυπελλούχος. Θα γίνει στο Στάδιο της Ταγγέρης στο Μαρόκο. Στην Παρί, μέρα με τη μέρα αναμένουν το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ"! Μια είναι ο Νεϊμάρ (φήμες λένε ότι θα κλείσει ως την Δευτέρα!), μια ο Μπαπέ, μια κάποιος άλλος. Στη Μονακό προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από το "πλιάτσικο" που δέχτηκαν το καλοκαίρι. Μπερνάντο Σίλβα, Μεντί, Μπακαγιόκο, Ζερμέν, Ντιράρ είναι ήδη παρελθόν, ενώ οι Μπαπέ, Φαμπίνιο και Λεμάρ περιμένουν στο ακουστικό τους να υπογράψουν σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Έχει ενδιαφέρον τι θα δούμε στο πρώτο ματς μεταξύ τους. #####
Από κει και μετά, έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα Βελγίου. Τα πράγματα είναι τα γνωστά. Άντερλεχτ, Κλαμπ Μπριζ και μετά ψάχνουμε συμπληρωματικούς. Το Σάββατο, η Μπριζ πάει στην έδρα της Λόκερεν. Δύσκολη πρεμιέρα.
Στην Αυστρία, έχουμε τρια ματς, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ντέρμπι, ενώ στην Ελβετία ξεχωρίζει το ματς της Γκρασχόπερς με τη Γιουνγκ Μπόις. Η Γιουνγκ έκανε μεγάλη νίκη με τη Βασιλεία φέτος και όπως όλα δείχνουν θα "χτυπήσει" το πρωτάθλημα.
Τέλος, στην Σκανδιναβία από τρια παιχνίδια θα γίνουν σε Φινλανδία και Σουηδία. Στη Σουηδία, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Έλφσμποργκ - Σίριους, που θα κρίνει πράγματα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου