28.7.17

ΚΟΡΩΝΗ - Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Βασιλίτσι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσιωτών «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», διοργανώνει διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων την Παρασκευή 28/7/2017 και το Σάββατο 29/7/2017 και ώρα 8.30 μ.μ. στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βασιλιτσίου.             
           
Α. Παρασκευή 28/7/2017:                                    
1.  Έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας (28-29/7/2017) με έργα και δημιουργίες των μελών & φίλων του Συλλόγου μας: Γαϊτάνη-Συρεγγέλα Δήμητρα Αντ., Γαϊτάνη Γιούλη Ιωαν., Μάραντος Ιωάννης Παναγ., Μαράντου Αντωνία Λάμπρου, Μαράντου Ευσταθία Παν., Μαράντου Μαρία Βασ., Μπλάνας Ηλίας, Τομαράς Σωτήριος Κων., Κουτσούκου Βασιλική Κων. και Λεμπέση Σωτηρούλα.

2. Δρώμενο παλιές Βρύσες, Θερισμός – Αλώνισμα.


Β. Σάββατο 29/7/2016:                             
Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο "Εκεί που η μουσική συναντά την παράδοση"! Οι γυναίκες του χωριού και του συλλόγου μας θα προσφέρουν ντόπια παραδοσιακά εδέσματα, φτιαγμένα από αγνό ελαιόλαδο και τοπικά προϊόντα, τα οποία θα συνοδεύονται από ντόπιο κρασί. Θα είναι μια βραδιά Ελληνικής Μεσογειακής διατροφής και γαστρονομίας. 
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ζωντανή παραδοσιακή μουσική και τραγούδια με την ορχήστρα του Μάραντου Παναγιώτη.                  

Παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσουν τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού μας Συλλόγου και ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας.                                                                        
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου