29.7.17

Σοκ στη Δραπετσώνα: Μοτοσικλετιστής δέχτηκε αδέσποτα σκάγια στο κεφάλι

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 46χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ κινούνταν στην περιφερειακή οδό της Δραπετσώνας προς Πειραιά δέχθηκε αδέσποτα σκάγια από κυνηγετικό όπλο.
Ο 46χρονος άνδρας που έπεσε από τη μοτοσικλέτα και σύρθηκε στο δρόμο έγινε αντιληπτός από διερχόμενους οδηγούς που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
Άλλο ένα περιστατικό με σοβαρό τραυματισμό ανθρώπου από αδέσποτη σφαίρα αυτή τη φορά με θύμα μοτοσικλετιστή που κινούνταν στην περιοχή της Δραπετσώνας. Ο 46χρονος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και σύρθηκε στο οδόστρωμα πριν γίνει αντιληπτός από διερχόμενους οδηγούς που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πέρα από τα κατάγματα έφερε και τραύμα από σφαίρα σε σημείο πίσω από το αυτί του
Ο 46χρονος δικυκλιστής μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου και υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της σφαίρας και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.
Έρευνα για το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 27/7 διεξάγει η ασφάλεια Πειραιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου