23.7.17

Ομαλοποιείται το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα!


Σιγά-σιγά μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Με πρωταθλήματα που γνωρίζουμε καλά. 
Αυστρία και Ελβετία παίρνουν σειρά τώρα.
Αρχίζει και γίνεται "γνώριμο" το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σιγά-σιγά.
Μετά την Δανία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, Αυστρία και Ελβετία συνεχίζουν την "ομαλοποίηση" του προγράμματός μας.
Πρεμιέρα έκαναν το Σάββατο, όμως και την Κυριακή έχουν αγώνες.
Δες Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!
Αυστρία και Ελβετία λοιπόν, ανοίγουν την αυλαία τους. Στην Αυστρία έχει δυο ματς την Κυριακή. Και το ένα είναι ντερμπάκι. Η Αλταχ παίζει με την Αούστρια Βιέννης. Οι δυο ομάδες που πέρσι τερμάτισαν 4η (Αλταχ) και 2η (Αουστρια) ξεκινούν το φετινό τους "ταξίδι" μεταξύ τους. Λίγο αργότερα, η Στουρμ Γκρατς, θέλοντας να επαναλάβει μια χρονιά σαν την περσινή, ξεκινάει απέναντι στην υποδεέστερη (θεωρητικά) Πόλτεν.
Στην Ελβετία, η Ζυρίχη επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και παίζει απέναντι στην Γκρασχόπερς. "Κλασικό" ντέρμπι στη χώρα. Την ίδια ώρα παίζουν Λουκέρνη - Λουγκάνο και Τουν - Σιόν. Η Τουν έχασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για λίγο. Η Σιόν το πρόλαβε, αλλά θα παίξει προκριματικά. Σίγουρα επιτυχημένη χρονιά και για τις δυο ομάδες. Θέλουν να ξεκινήσουν έτσι και φέτος.
Στην Δανία, πήραμε μια γεύση από τις ομάδες στην πρεμιέρα. Τώρα είναι η ώρα της δεύτερης αγωνιστικής. Παίζουν μεταξύ τους οι τέσσερις από τις έξι ομάδες που κέρδισαν στην πρεμιέρα. Η Νόρτζελαντ με την Μπρόντμπι και η Χόρσενς με τη Λίγκμπι. Ωραία ματσάκια.
Στην Σκανδιναβία, συνεχίζονται τα πρωταθλήματα κανονικά στη Σουηδία και τη Φινλανδία, ενώ διακοπή έχουμε στη Νορβηγία. Από τρια ματς στα δυο πρωταθλήματα. Λείπει το μεγάλο ντέρμπι, όμως έχει ανταγωνιστικά παιχνίδια (Ροβανιέμι - Σεϊναγιοέν στη Φινλανδία και Τζουργκάρντεν - Εστερσουντ στη Σουηδία).
Τέλος, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουμε δυο γεγονότα που εστιάζουμε. Αφενός, ο δεύτερος ημιτελικός του Γκολντ Καπ μεταξύ Μεξικού και Τζαμάικας. Φαβορί το Μεξικό, αλλά... Δεύτερον, πρωτάθλημα Βραζιλίας. Έξι παιχνίδια συνολικά. Τρια πριν τα μεσάνυχτα και τρια μετά.  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου