11.7.17

Έμπλεξε με νομικούς και δεν φτάνει μία Πατρινιά

Γυναίκα «αρπακτικό» κάνει άνω - κάτω δικηγόρους της Πάτρας. Έμπλεξε και  γνωστή νομικό για να την χωρίσει.

Σάλο έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά της γνωστή κοσμική κυρία των Πατρών, με «πικάντικο» παρελθόν, παντρεμένη για την ώρα με γόνο επιχειρηματικής οικογένειας, κυρίως ανάμεσα σε δικηγόρους της πόλης!
Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστή εξωσυζυγική σχέση που είχε εκτός Πατρών και για την οποία «μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά» του συζύγου. 
Μόλις αποκαλύφθηκαν οι παλαιότερες, αλλά και πρόσφατες … δράσεις της και, μπροστά στον κίνδυνο να εκδιωχθεί από την αξιοσέβαστη οικογένεια της Πάτρας, άρχισε να επινοεί απίστευτα ψέματα και κατηγορίες για να θολώσει τα νερά και να κρύψει τις ευθύνες της.
Πότε ξεκίνησε την επινόηση και εφαρμογή του σχεδίου; Όταν μαζί με τον σύζυγό της πήγαν σε δικηγόρο για την διαδικασία διαζυγίου. Eκεί προφανώς συνειδητοποίησε ότι… δεν πρέπει να χωρίσει και άρχισε τις «μπαγαποντιές»!
Μέχρι και για ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις, έκανε λόγο, μπλέκοντας γνωστούς πατρινούς, στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού που κάνει. Και φυσικά είχε στόχο και την γυναίκα δικηγόρο στην οποία απευθύνθηκε ο σύζυγός της για το διαζύγιο! 
Δεν «ψυχολόγησε» σωστά όμως τους …δικηγόρους, οι οποίοι ξέρουν να αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο και πιο σκληρό τρόπο όποιον θίγει την αξιοπρέπεια και την επαγγελματική τους ακεραιότητα.
Η δικηγόρος πληροφορήθηκε τα όσα διέδιδε η λεγάμενη, είχε θιγεί προσωπικά αφού προσπάθησε να την μπλέξει με ψευδείς αναφορές για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις… και έγινε το έλα να δεις! Αναμένονται πολλές και πικάντικες αποκαλύψεις στην επικείμενη ακρόαση! Και θα πρέπει η κυρία να εξηγήσει το πώς διέδιδε πως η δικηγόρος… της την έπεφτε (γιατί αυτό είπε μεταξύ άλλων ώστε να την βγάλει «φάουλ» και να πείσει τον άνδρα της πως δεν πρέπει να συνεχίσει την διαδικασία).
Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως όλα όσα είχε υποψιαστεί ο σύζυγος έχουν επιβεβαιωθεί! Και όπως μάθαμε ο εκτός Πατρών εραστής έχει δώσει… και κατάθεση! Στην οποία πιστοποιεί την σχέση του με την λεγάμενη – σύζυγο του επιχειρηματία. Όσο για την δικηγόρο; Που να φανταζόταν σε τι θα έμπλεκε! Μα να προσπαθεί να της βγάλει και το όνομα; Όταν όλη η Πάτρα γνωρίζει την αλήθεια;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου