12.7.17

Καλλιεργούσαν χασισόδενδρα

Δημοτικός και δημόσιος υπάλληλος στο Αγρίνιο!
Οι έρευνες αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών του Αγρινίου, είχαν αποτέλεσμα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για καλλιέργεια και διακίνηση ποσοτήτων ινδικής κάνναβης στην περιοχή.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν νομότυπη έρευνα σε οικία 50χρονου δημόσιου υπαλλήλου στο Αγρίνιο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7.800 ευρώ. Θεωρείται πως το ποσό αυτό σχετίζεται με ναρκωτικά, μιας και στη συνέχεια βρέθηκε σημαντικός αριθμός δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.
Σε καλά περιφραγμένο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 50χρονου (κρυμμένα με επιμέλεια ανάμεσα σε θερμοκήπια), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 42 δενδρύλλια χασίς, με ύψος έως 2,80 μέτρα.
Στη συνέχεια, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 50χρονος διέθετε κλειδιά και από ένα δεύτερο περιφραγμένο αγρόκτημα στην περιοχή Γιαννούζι Αγρινίου, ιδιοκτησίας άλλου 50χρονου δημοτικού υπαλλήλου που συνελήφθη, όπου βρέθηκαν και εκριζώθηκαν άλλα δυο δενδρύλλια, ύψους έως 1,80 μ.
Με την δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών του Αγρινίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου