22.7.17

Σάββατο με κουπόνι κυρίως... ευρωπαϊκό

 Όλο και περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάνουν πρεμιέρα στη νέα σεζόν

Όσο προχωράμε προς το τέλος και του Ιουλίου, όλο και περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάνουν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν.
Αυτήν τη βδομάδα είναι η σειρά της Bundesliga στην Αυστρία και της Σούπερ Λιγκ στην Ελβετία. Aπο εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα υπάρχουν αγώνες από τη Δανία, τη Σουηδία, την Ιρλανδία και τη Φινλανδία. Στο Gold Cup το θερμόμετρο ανεβαίνει με τον πρώτο ημιτελικό Κόστα Ρίκα - ΗΠΑ, ενώ υπαρχει δράση στο Campeonato Brasileiro και στη Β' κατηγορία της Αργεντινής.
Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!
Ξεκινάμε το ταξίδι μας στα ματς του Σαββάτου από τα πρωταθλήματα που κάνουν εκκίνηση αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρώτα απ' όλα πάμε στην Αυστρία και την τοπική Bundesliga, όπου βρίσκουμε τρεις αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ φιλοξενείται από τη Βόλσφμπέργκερ που προέρχεται από μέτρια σεζόν, η Ραπίντ Βιέννης υποδέχεται τη Μάτερσμπουργκ, ενώ η νεοφώτιστη Λίντσερ παίζει εντός έδρας με την Αντμίρα. Για την ελβετική Σούπερ Λιγκ, το πρωτάθλημα ξεκινάει με δύο αναμετρήσεις. Έτσι, έχουμε το ντέρμπι Γιουνγκ Μπόις - Βασιλεία και το δυνατό ματς Λωζάνη - Σεν Γκάλεν.
Από εκεί και πέρα, περνάμε στα γνωστά... καλοκαιρινά λημέρια μας. Η Allsvenskan στη Σουηδία έχει φτάσει ήδη στην 16η αγωνιστική (1η του β' γύρου) και εκεί συναντάμε τρεις αναμετρήσεις. Η πρωτοπόρος Μάλμε υποδέχεται τη Γιόνσεπινγκ, η Χάλμσταντ τη Σούντσβαλ σε εξάποντο παραμονής, ενώ η καταπληκτική φέτος Σίριους αντιμετωπίζει τη Χάκεν. Στην φινλανδική Veikkausliiga, τώρα, υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις για τη 18η αγωνιστική. Η Μάριεχαμν παίζει με τη HIFK, ενώ έχουμε και άλλα δύο ματς - φωτιά για την ευρωπαϊκή έξοδο (Ίντερ Τούρκου - Ιλβ και Κουόπιο - Λάχτι). Κλείνουμε την ευρωπαϊκή μας περιήγηση με την Ιρλανδία, όπου για την 23η αγωνιστική της Premier League έχουμε το ματς Λίμερικ - Σλίγκο Ρόβερς και τη Δανία, όπου διεξάγεται το παιχνίδι Ράντερς - Κοπεγχάγη, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Περνώντας τον Ατλαντικό, πάμε καρφί στις ΗΠΑ, όπου το Gold Cup έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο. Πλέον, τέσσερις ομάδες έμειναν για να διεκδικήσουν το τρόπαιο και έτσι τα... ψέματα τελείωσαν. Η Κόστα Ρίκα αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης σε ένα ματς που θα σπάσει καρδιές, καθώς και οι δύο θέλουν διακαώς τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό.
Λίγο πιο κάτω, στη Βραζιλία βρίσκουμε δύο αγώνες για τη 16η αγωνιστική του Campeonato Brasileiro. Πιο συγκεκριμένα, η Βιτόρια υποδέχεται τη Σαπεκοένσε και η Φλαμένγκο αντιμετωπίζει την Κοριτίμπα. Τέλος, κλείνουμε με αγαπημένη Αργεντινή. Εκεί το ενδιαφέρον υπάρχει ακόμα στη δεύτερη κατηγορία, όπου η Κρουσέρο παλεύει για τη σωτηρία της στην έδρα της Λος Άντες, ενώ διεξάγονται ακόμα και οι αναμετρήσεις Σανταμαρίνα - Βίγια Ντάλμινε και Μπόκα Ουνίδος - Μπράουν Αδρογέ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου