30.7.17

ΒΙΝΤΕΟ - Aποκεφάλισαν βόα που τυλίχθηκε σε λαιμό γυναίκας και τη δάγκωνε στο πρόσωπο

Έντρομη 45χρονη στο Sheffield Lake του Οχάιο κάλεσε στην άμεση δράση, ενώ είχε το φίδι τυλιγμένο στον λαιμό της
Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε στο Sheffield Lake του Οχάιο με πρωταγωνιστές μία 45χρονη και το κατοικίδιό της, έναν βόα, ο οποίος τυλίχθηκε γύρω από τον λαιμό της και τη δάγκωνε επίμονα στη μύτη και το πρόσωπο.
AdTech AdΟι αστυνομικοί στο τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης δεν πίστευαν τα αυτιά τους όταν η έντρομη γυναίκα τούς κάλεσε ζητώντας βοήθεια και ενώ το φίδι ήταν ακόμη τυλιγμένο πάνω της. «Σας παρακαλώ! Ένας βόας έχει τυλιχθεί γύρω από το πρόσωπό μου» είπε έντρομη, δίνοντας παράλληλα τη διεύθυνσή της στην τηλεφωνήτρια.
«Κυρία μου, τι είπατε ότι σας συμβαίνει; Είστε έξω από το σπίτι σας και ένας βόας έχει τυλιχθεί στο πρόσωπό σας;» απάντησε η τηλεφωνήτρια, ζητώντας από τη 45χρονη περισσότερες πληροφορίες. Η γυναίκα είπε ότι είχε «σώσει» τον βόα, τον οποίο κρατούσε στο σπίτι της μαζί με άλλα 11 φίδια.
Δείτε το βίντεο όπου περιλαμβάνονται αποσπάσματα από την κλήση της 45χρονης στην άμεση δράση:

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά, πυροσβέστες αλλά και ένα ασθενοφόρο. Σύμφωνα με το BBC, βρήκαν τη γυναίκα ξαπλωμένη έξω από το γκαράζ της με το φίδι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της. Χρειάστηκε να αποκεφαλίσουν το ερπετό με μαχαίρι προκειμένου να σωθεί η 45χρονη ιδιοκτήτριά του.Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία και ήταν μέσα στην ατυχία της τυχερή που το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες. Τα τραύματά της δεν είναι σοβαρά και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.
Η αδυναμία που έτρεφε η γυναίκα στα ερπετά ήταν γνωστή στους γείτονές της, οι οποίοι ανέφεραν σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα ότι την έβλεπαν συχνά να κυκλοφορεί στους δρόμους φέροντας στους ώμους της τα κατοικίδια της. Τη φώναζαν μάλιστα “η κυρία με τα φίδια”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για να σκοτώσουν το θήραμά τους, οι βόες τυλίγονται γύρω του και αρχίζουν σιγά-σιγά να το σφίγγουν.
Με αυτόν τον τρόπο, το αίμα δεν μπορεί να φτάσει στα ζωτικά όργανα και το θύμα πεθαίνει.


 news247 με πληροφορίες από RT
*Φωτογραφίες: AP / Andre Penner

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου