10.7.17

Hταν να μη γίνει η αρχή! Ποιοι «Διάσημοι» ετοιμάζονται για Survival Secrets;

Τώρα αν και έχει μόλις μερικά 24ωρα που έχει πέσει η αυλαία στο Survivor, που έφερε τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά δρώμενα τους τελευταίους μήνες, δημιουργήθηκε το νέο ριάλιτι επιβίωσης.
Το Epsilon ετοιμάζει το «Survival Secrets» και αν και δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία για το τι αναμένεται να δούμε, παρά μόνο το τρέιλερ, στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» έγιναν γνωστές οι πρώτες πληροφορίες.
Τα γυρίσματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα ξεκινήσουν πολύ άμεσα, μέσα στο καλοκαίρι, σε ελληνικό έδαφος, που μάλλον θα είναι τα Λιχαδονήσια στη Βόρεια Εύβοια ή το Πρασονήσι στο νοτιότερο άκρο της Ρόδου ή το ακατοίκητο νησάκι Αλιμιά μεταξύ Ρόδου και Χάλκης ή η παραλία της Κουρούτας.
Το concept δεν θα διαφέρει πολύ: δύο ομάδες, δέκα παίκτες κάθε μία, στη μία «Διάσημοι» στην άλλη «άγνωστοι» στο ευρύ κοινό. Το έπαθλο υπολογίζεται, όμως, να φτάσει τα 200.000 ευρώ.
Όσο για το ποιος θα το παρουσιάσει; Πέτρος Κωστόπουλος, Μίλτος Μακρίδης, Ηλίας Ψινάκης είναι τα επικρατέστερα ονόματα.
Ποιοι θα είναι οι celebrities που ενδέχεται να πάρουν μέρος; Εκτός από τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππο Γλύξμπουργκ, ακούγονται και οι Πηγή Δεβετζή, Μιχάλης Ζαμπίδης, Αντώνης Βλοντάκης, Γιούρκας Σεΐταρίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Ορέστης Τζιόβας, Κατερίνα Γερονικολού, Μέμος Μπεγνής, Βανέσα Αδαμοπούλου, Ήβη Αδάμου, Μαριάντα Πιερίδη, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Όλγα Φαρμάκη.




star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου