«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

6.7.17

ΦΩΤΟ - Midsection selfies: Αυτή είναι η νέα τάση στις selfie - Τι πρέπει να φαίνεται

Πρώτα το κενό στα πόδια (thigh gap), μετά η μανία με το να βγάζουμε φωτογραφία την κοιλιά και τα πόδια μας, όσο καθόμαστε στην ξαπλώστρα και φυσικά η πόζα με τεντωμένο τον κορμό και σφιχτή την κοιλιά, ώστε να φαίνονται τα πλαϊνά κόκαλα μας... είναι μερικά από τα trends που έχουν ακολουθήσει πολλές γυναίκες στον πλανήτη.
 Τώρα, λοιπόν, ένα νέο trend εμφανίζεται όλο και περισσότερο στα social media και κυρίως από μοντέλα και ονομάζεται «midsection selfies», δηλαδή
οι φωτογραφίες από την μέση και κάτω.
Με τις συγκεκριμένες σέλφι δηλαδή να μην δείχνουν πρόσωπο, αλλά στήθος και κοιλιά, όλο και περισσότερα μοντέλα θεωρούν πως είναι μία καλή ιδέα για να δείξουν το πλούσιο μπούστο και την φλατ κοιλιά τους στα social media, κάθε φορά που φορούν το μαγιό τους.
Παρ΄όλο που η συγκεκριμένη στάση μπορεί να μην κολακεύει την κοιλιά όλων μας, καθώς για τα τραβήξουμε την εικόνα σκύβουμε λίγο, με αποτέλεσμα να διπλώνει το στομάχι μας... σίγουρα όλα βλέμματα πέφτουν στο μπούστο (και στο μαγιό αν είναι ιδιαίτερο).
 
Βέβαια, οι συγκεκριμένες πόζες είναι μία παραλλαγή των selfies που έβγαζαν κυρίως fitness bloggers, οι οποίες φωτογράφιζαν συνεχώς μόνο τους κοιλιακούς τους, θέλοντας έτσι να δέιξουν την πρόοδό τους στο Instagram.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου