9.7.17

ΒΙΝΤΕΟ - Αίμα και σεξ σε πάρτι swingers: Αστυνομικοί πυροβόλησαν ζευγάρι

Αναπάντεχη κατάληξη είχε πάρτι swingers στην Αυστραλία, καθώς η αστυνομία εισέβαλε στον χώρο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και πυροβόλησε έναν άνδρα και μια γυναίκα την ώρα που έκαναν σεξ μπροστά στους παρευρισκόμενους.

Το περιστατικό συνέβη σε κλαμπ της Μελβούρνης, όπου λάμβανε χώρα το πάρτι ανταλλαγής συντρόφων. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από αναφορά για παρουσία ενόπλου. Ο 35χρονος άνδρας ήταν ντυμένος Joker και δέχτηκε πυρά τον κορμό, με τις αρχές να υποστηρίζουν ότι έβγαλε όπλο ενώ η γυναίκα ήταν ντυμένη Harley Quinn και πυροβολήθηκε στο πόδι.
Ο 35χρονος φέρεται να έβγαλε όπλο από το παντελόνι του και να το έστρεψε προς τους αστυνομικούς που τον είχαν πλησιάσει, αρνούμενος να το πετάξει όταν του ζητήθηκε.
Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με τον άνδρα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, υπό αστυνομική φρουρά.
Η ιδιοκτήτρια του κλαμπ Martha Tsamis δήλωσε ότι “ο άνδρας δεν κρατούσε τίποτα στο χέρι του αλλά μάλλον ήταν σε περίεργη θέση με την γυναίκα, κάτι που είναι σύνηθες σε τέτοιες εκδηλώσεις”. “Αυτά τα πάρτι πραγματοποιούνται εδώ και περίπου 20 χρόνια στο κλαμπ, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό. Οι συμμετέχοντες είναι ενήλικες, που έρχονται ντυμένοι με στολή και πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ πάντα ελέγχονται ως προϋπόθεση εισόδου”, έγραψε στο facebook.
Πηγή: Sun

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου