26.8.17

26.000 ευρώ ξόδεψε σε τρεις μήνες ο νέος πρόεδρος για... makeup!

Ψάχνει «φθηνότερη εναλλακτική»
Το πολιτικό γραφείο του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν επιβεβαίωσε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Γάλλος ηγέτης έχει ξοδέψει 26.000 ευρώ σε makeup κατά τους πρώτους τρεις μήνες της θητείας του. Ο πρόεδρος παραδέχθηκε πως προσπαθεί να βρει μια πιο φθηνή εναλλακτική.
Το ρεπορτάζ του περιοδικού Le Point οδήγησε σε σκληρή κριτική κατά του Μακρόν από χρήστες των Social Media. Όπως διευκρινίζει το δημοσίευμα, το κόστος αυτό περιλαμβάνει την αμοιβή μιας makeup artist που εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και που ακολουθεί τον πρόεδρο στη διάρκεια τηλεοπτικών εμφανίσεων και σε ταξίδια στο εξωτερικό.
Το δημοσίευμα έρχεται σε μια κακή περίοδο για τον Εμανουέλ Μακρόν, καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η δημοτικότητά του έχει βυθιστεί τις τελευταίες εβδομάδες, αφότου ανακοίνωσε περικοπές στον προϋπολογισμό και διχαστικές μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά.
Το Le Point, πάντως, παρατήρησε πως οι δαπάνες για το μακιγιάζ του Εμανουέλ Μακρόν είναι χαμηλότερες των περίπου 10.000 ευρώ που πλήρωνε μηνιαίως το γαλλικό κράτος στην κομμώτρια του Φρανσουά Ολάντ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου