13.8.17

Περίμενε 45 λεπτά για την τηλεόραση

Μία άλλη διάσταση για την αιτία τραυματισμού του Μπολτ δίνουν οι συναθλητές του. Οι Τζαμαϊκανοί σπρίντερ διαμαρτυρήθηκαν ότι τους άφησαν να περιμένουν στο προθερμαντήριο και αργότερα 45 λεπτά στο χώρο που αφήνουν τα ρούχα τους, ελέγχεται η ταυτότητά τους κλπ (το λεγόμενο call room).

«Νομίζω ότι μας κράτησαν υπερβολικά πολύ εκεί. Ο Γιουσέιν κρύωσε πραγματικά. Στην πραγματικότητα μου είπε ''Είναι τρελό αυτό''. Σαράντα λεπτά και δύο απονομές μεταλλίων πριν την κούρσα μας», δήλωσε ο Γιόχαν Μπλέικ.
Με αυτή την άποψη συμφώνησε και ο Τζάστιν Γκάτλιν, κατηγορώντας την τηλεόραση για τον προγραμματισμό.
«Ξέρω ότι η τηλεόραση είναι μαγική. Αλλά νομίζω ότι μας κράτησαν πολύ ώρα στο στάδιο, χωρίς ρούχα», είπε ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής των 100 μέτρων. Όταν ρωτήθηκε αν αυτό συνετέλεσε στον τραυματισμό του Μπολτ, απάντησε καταφατικά.
«Το πιστεύω. Γνωρίζοντας πώς αγωνίζεται ο Μπολτ, που είναι πάντα έτοιμος και σιγουρεύεται ότι δεν είναι τραυματίας. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να δεις τον Γιουσέιν τραυματισμένο όταν αγωνίζεται», απάντησε στο Reuters.
«Δεν γνωρίζω το μέγεθος του τραυματισμού του. Το καλό είναι ότι έφυγε περπατώντας από τον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα», πρόσθεσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου