22.8.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 4o Παπαφλέσσεια Tennis Open

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας ανακοινώνει την διεξαγωγή του ανοιχτού πρωταθλήματος "4ο Παπαφλέσσεια Tennis Open" και ενημερώνει όλους τους φίλους του αθλήματος πως μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 25 Αυγούστου και ώρα 18:00. 
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από 26 Αυγούστου και οι απονομές επάθλων και κλήρωση δώρων θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου μετά τους τελικούς σε όλες τις κατηγορίες. 
Οι κατηγορίες είναι χωρισμένες ηλικιακά: κάτω των 10 & 12 ετών για αγόρια και κορίτσια, μονά ανδρών και γυναικών Open, 35+, 45+ καθώς και τρεις κατηγορίες διπλών ανδρών, γυναικών και μικτά διπλά. 
Στο Παπαφλέσσεια Tennis Open μπορούν να λάβουν μέρος άπαντες, ενώ δίνεται και η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δηλώσουν από νωρίς τις ημέρες που δεν μπορούν να αγωνισθούν ώστε να ληφθεί υπόψη από τον επιδιαιτητή της διοργάνωσης. 
Το Παπαφλέσσεια Tennis Open είναι το μεγάλο ετήσιο τουρνουά της Μεσσηνίας και συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα της Πελοποννήσου μιας και αποτελεί μέρος του Peloponnesus Tennis Masters Series, μίας σειράς βαθμολογουμένων τουρνουά συλλογής πόντων σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Αργολίδα με τους καλύτερους από κάθε ηλικιακή κατηγορία να συναντιούνται στο τέλος της χρονιάς για το τρόπαιο Peloponnesus Tennis Masters.
 
Συμμετοχή στο τουρνουά μπορούν να δηλώσουν ενδιαφερόμενοι μέσω τηλεφώνου στο 27210-20553 ή 6948137431 καθώς και ηλεκτρονικώς στο email: info@kalamatatennis.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου