13.8.17

«Aρπαχτές» των Survivors και στην Μεσσηνία – Εξαργυρώνουν την παράνοια του κοινού να τους δει από κοντά

 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ !!!

Οι παίκτες του «Survivor» εξαργυρώνουν στον μέγιστο βαθμό την παράνοια του κοινού να τους δει από κοντά σε beach bar, σε κλαμπ, σε μαγαζιά και καλοπληρώνονται γι’ αυτό επιδιδόμενοι σε αρπαχτές.
Από  το ποσό  των 600 ευρώ ξεκινάει συνήθως η ταρίφα των παικτών και μπορεί να αγγίξει ακόμη και τις  5.000 για μια εμφάνιση - αν πρόκειται για τον Ντάνο.
Ο Σπαλιάρας, που ήταν ήδη γνωστός πριν από το «Survivor»,  και είχαμε την « τιμή» να τον φιλοξενήσουμε την περασμένη εβδομάδα στην Μεσσηνία  χρεώνει,   από 1.000 ευρώ και πάνω για μια εμφάνιση
Είναι άλλωστε κάτι που το έκανε καιρό και ξέρει πολύ καλά ότι μετά το «Survivor» πουλάει πιο πολύ εν αντιθέσει με τον Βασάλο, που είναι νέος στο παιχνίδι και μάλλον δέχεται τις συμβουλές του.
Μόνος του παίζει ο Ορέστης Τσανγκ ή «νυφίτσα», όπως τον αποκαλούσαν πολλοί στα social media, ο οποίος πληρώνεται 600 ευρώ για να δώσει το «παρών» σε ένα μαγαζί συνήθως μαζί με την Ελισάβετ και την Ειρήνη Αϊνατζόγλου, που επίσης εισπράττουν το ίδιο ποσό.
Την ίδια στιγμή άλλοι δύο μονομάχοι του «Survivor», η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, προτιμούν… το τραγούδι!
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου,  για μια εμφάνιση φέρεται να ζητάει 2.500 ευρώ μόνο για την ίδια, συν την αμοιβή της ορχήστρας της, εισιτήρια και διαμονή.
Στην ίδια οδό με την Ειρήνη βαδίζει και ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης που εμφανίζεται μαζί με την μπάντα του όπου τον θέλουν - με το αζημίωτο φυσικά.
Η αμοιβή του για μικρά μαγαζιά ξεκινάει από 700 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως τις 3.000 αν πρόκειται να τραγουδήσει σε μεγάλο κλαμπ εκτός Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου