15.8.17

ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ !!! Οι πυροσβέστες κράτησαν το μέτωπο της φωτιάς προς Εθνική Οδό

Καλύτερη είναι την τελευταία ώρα η εικόνα του μετώπου της φωτιάς που νωρίτερα το μεσημέρι κατευθυνόταν με ταχύτητα προς Μαλακάσα και την Εθνική Οδό.
Με τη βοήθεια των ανέμων που έχουν κοπάσει, οι πυροσβέστες κατάφεραν και ανέκοψαν την πορεία της φωτιάς και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως η εικόνα είναι καλύτερη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα πάντα δεν μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή.
Ταυτόχρονα, ωστόσο, τα νέα δεν είναι τόσο καλά στο μέτωπο του Καπανδριτίου όπου οι φλόγες κατατρώνε δασική έκταση. Αυτό που φοβούνταν οι επιτελείς του κρατικού μηχανισμού πυρόσβεσης, συνέβη.
Το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς, πέρασε τελικά την λεωφόρο Καλάμου, και κατευθύνεται προς το Πολυδένδρι, ενώ νωρίτερα εκκενώθηκαν από τον δήμο σπίτια στον οικισμό Σαλαμίδι. Η Αστυνομία, λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης, διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων από την έξοδο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας προς Μαρκόπουλο Ωρωπού.
Πυροσβέστες και εναέρια μέσα να προσπαθούν να την περιορίσουν, πριν πέσει ο ήλιος, ώστε, να μη ζήσει η περιοχή και τρίτη δύσκολη νύχτα.
Παράλληλα, μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, οι βουλευτές του κόμματος στο Υπόλοιπο Αττικής Μ.Βορίδης, Γ. Μαρτίνου και Γ. Βλάχος, μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χθες και σήμερα, επισκέφτηκαν περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές στην Αττική.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου