26.8.17

'Στροφή' στα εθνικά πρωταθλήματα

Πλήρης αγωνιστική κίνηση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το Σάββατο 

Με πλήρη αγωνιστική κίνηση συνεχίζονται τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και η Σούπερ Λίγκα το Σάββατο.
Στα δικά μας, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Λαμία στο... Περιστέρι (προσωρινή έδρα της), ενώ στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας η Ρόμα υποδέχεται την Ίντερ στο "Ολίμπικο" με τις δύο ομάδες να θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στη Serie A. Στη Γερμανία ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ντόρτμουντ - Χέρτα.
Δες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!
Ξεκινάμε από την Σούπερ Λίγκα μας. Όπως προείπαμε, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Λαμία στο γήπεδο του Περιστερίου, καθώς στο δικό της γίνονται εργασίες ώστε να είναι έτοιμο για τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι ακόμα... μεθυσμένοι από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και το ματς θέλει πολλή προσοχή, καθώς η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σίγουρα δε θα πέσει αμαχητί. Από εκεί και πέρα, άλλα δύο ματς διεξάγονται για τη δεύτερη αγωνιστική και είναι πολύ ενδιαφέροντα αμφότερα. Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο και στα Χανιά, ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει την Ξάνθη σε δύο παιχνίδια που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας.
Στην Ιταλία και τη Serie A, έχουμε το πιο δυνατό ματς όλης της ημέρας. Η Ρόμα υποδέχεται στο Ολίμπικο την Ίντερ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα και να μείνουν από την αρχή κοντά στην κορυφή. Για τη δεύτερη αγωνιστική, διεξάγονται άλλες δύο αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη Μπενεβέντο υποδέχεται τη Μπολόνια και η πρωταθλήτρια Γιουβέντους πάει στην έδρα της Τζένοα. Στην Premier League το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ξεκινάει νωρίς με την προσπάθεια της Μάν. Σίτι μέσα στην έδρα της Μπόρνμουθ και συνεχίζεται με το κυρίως πιάτο (Γουότφορντ - Μπράιτον, Κρίσταλ Πάλας - Σουόνσι, Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ, Χάντερσφιλντ - Σαουθάμπτον) και ολοκληρώνεται με το πιο δυνατό ματς της ημέρας, αυτό ανάμεσα στην Μάν. Γιουνάιτεντ και τη Λέστερ.
Συνεχίζουμε με τη Ligue 1. Eκεί βρίσκουμε έξι αναμετρήσεις για την τέταρτη αγωνιστική, με το ματς Ναντ - Λυών να φαντάζει το πιο δυνατό από αυτά. Ξεχωρίζουν, επίσης, τα Καέν - Μετς και Τουλούζ - Ρεν. Στην Ισπανία, η δεύτερη αγωνιστική της Primera Division συνεχίζεται με τα παιχνίδια Αλαβές - Μπαρτσελόνα, Λεβάντε - Λα Κορούνια, Χιρόνα - Μάλαγα και Λας Πάλμας - Ατλέτικο Μαδρίτης.
Κλείνουμε την περιήγησή του Σαββάτου, με την Bundesliga. Έξι ματσάκια (κλασικά) υπάρχουν στο πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής, με την πρωταθλήτρια Μπάγερν να δοκιμάζεται στην έδρα της Βέρντερ, ενώ πολύ δυνατό αναμένεται να είναι το Λεβερκούζεν - Χόφενχαϊμ. Τέλος, τη δική του αγωνία θα έχει το Ντόρτμουντ - Χέρτα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το τρίποντο για να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου