«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

9.8.17

Πέταξε τα ράσα και κλέφτηκε με Γερμανίδα ξεναγό

Βούιξε η Σάμος από το ροζ σκάνδαλο με «πρωταγωνιστή» έναν μοναχό, ο οποίος «πέταξε» τα ράσα και «κλέφτηκε» με μία Γερμανίδα ξεναγό, αναφέρει η εφημερίδα «Espresso».  
Ο μοναχός εγκατέλειψε ένα από τα πιο ιστορικά μοναστήρια για τα μάτια μιας γυναίκας. 

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν η όμορφη νεαρή Γερμανίδα ξεναγός βρέθηκε για πρώτη φορά στον φιλόξενο χώρο του μοναστηριού, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού του Πυθαγόρα, κατά τη διάρκεια προκαθορισμένης επίσκεψής της μαζί με ομάδα τουριστών. Εκεί βρέθηκε για πρώτη φορά τετ α τετ με τον νεαρό καλόγερο, που φαίνεται από τη μια να τη γοήτευσε με το παρουσιαστικό του και από την άλλη να την εντυπωσίασε με τις ιστορικές γνώσεις του.
Λίγο ο τρόπος με τον οποίο τον πλησίασε, λίγο οι ματιές που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, το... κακό δεν άργησε να συμβεί. Όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στους δύο αναπτύχθηκε κεραυνοβόλα αμοιβαία έλξη, την οποία δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν για να συνεχίσουν τις ζωές τους, όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος. Η ομορφιά της Γερμανίδας και ο ευγενικός τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν στην ομάδα των τουριστών στάθηκαν ακαταμάχητα όπλα, τα οποία γοήτευσαν τον καλόγερο. Όσο κι αν προσπάθησε να καταπνίξει τα συναισθήματά του, τελικά αποφάσισε να παραδοθεί στο θέλημα του μικρού φτερωτού θεού και να αλλάξει τη ζωή του.
Αρχικά, το ζευγάρι τόλμησε να υποκύψει στη θύελλα του πάθους, φυσικά κρυφά απ' όλους. Αν και η Γερμανίδα ξεναγός επισκεπτόταν συχνά τη μονή εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, κανένας δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε μεταξύ εκείνης και του 30χρονου, έως τη στιγμή που ο καλόγερος πήρε τη μεγάλη απόφαση... να τα βροντήξει και να φύγει μαζί της!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου